Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Ίδρυση θυγατρικής απο την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.Τελος οι διαβουλεύσεις απο την νεα διοίκηση

Με απορία και έκπληξη είδαμε στην ημερήσια διάταξη του ΔΣ της ΤΡΑΙΝΟΣΕ  ως θέμα την ίδρυση θυγατρικής απο τη ΤΡΑΙΝΟΣΕ εταιρείας διαμεταφορών .
Θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να μάθουμε λεπτομέρειες για την νέα εταιρεία αλλά και το κόστος λειτουργίας της ή τους οικονομικούς της πόρους.
Επισης με μια πρωτοφανή ενέργεια η νεα διοίκηση φερνει το οργανογραμμα στο ΔΣ μετα απο μια τυπική διαβούλευση για τα ματια του κόσμου.
Γνωριζουμε πολύ καλά ποιοι ειναι οι συνομιλητες τ ης εργοδοσίας και εμπνευστές του νεου οργανογράμματος που θυσιάζει τον κλαδο για να βολευτούν οι δικοί τους άνθρωποι.
Αυτοί που επιθυμούν να ελέγχουν τις εξελίξεις παραδιδουν τα κλειδιά  των κεκτημενων των μηχανοδηγων στην εργοδοσία καθώς σε τέτοιου είδους συναλλαγές παντα χάνεις κάτι,αλλά  με την μόνη διαφορά οτι οι μηχανοδηγοι ειναι άνθρωποι και οχι πιόνια στα χέρια μερικών αδίστακτων λακεδων την κυβέρνησης.
Τωρα που βλεπουν τις αντιδράσεις άρχισαν τις ντριμπλες για το φύλλο υπηρεσίας .Δεν ειπαμε ποτε κατι τετοιο και άλλα κουραφεξαλα...
Ευτυχως για τους ΨΕΥΤΕΣ υπαρχουν τα βίντεο με τα ψέματα τους.

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ