Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Νομίζουμε ότι η οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ σιδηροδρομικών μας οφείλει μια συγγνώμη

Από την δήλωση του Υπουργού Οικονομικών κου Βαρουφάκη για τον ΟΣΕ με την οποία κατέστησε σαφές σε συνάντηση με στελέχη του σίτυ στο Λονδίνο ότι θα τον πουλούσε έστω και για 1 ευρώ,ξεκινήσαμε εκστρατεία ξεσκεπάσματος των πραγματικών διαθέσεων της κυβέρνησης για τον σιδηρόδρομο αλλά και ενημέρωσης των σιδηροδρομικών για το καυτό θέμα του ξεπουλήματος του ΟΣΕ.
Για την στάση του  στο θέμα αυτό  το ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ δέχθηκε σφοδρή επίθεση  από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ,αλλά και διάφορους δορυφόρους του που θεώρησαν σωστό να μας πλήξουν κατηγορώντας μας για αναξιοπιστία και πολλά άλλα.
Μας ειπαν αναξιοπιστους εμας,τον ΣΚΑΙ,τον ανταποκριτή του ΣΚΑΙ κο Γκαβό Θ,μας είπαν οτι κινδυνολογούμε,οτι είμαστε κολλημένοι,ότι ειμαστε απολιθώματα .
Μας κούνησαν το δάχτυλο καθώς κατα την αποψή τους δεν υπηρχε κανένα ενδεχόμενο ιδιωτικοποίησης του ΟΣΕ επικαλούμενοι τις προεκλογικές δεσμεύσεις !! του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τις δηλώσεις στελεχών του πχ του κου Λαφαζάνη..
Μας είπαν να περιμένουμε τις προγραμματικές ώσπου αυτές ήρθαν και μαζί και η πρώτη σφαλιάρα για τον ΟΣΕ με την εκκωφαντική απουσία του από τις δηλώσεις του κου Τσίπρα...Ούτε κιχ που λέει και ο λαός...
Μας είπαν να περιμένουμε την διαπραγμάτευση ,να ορκιστεί ο υπουργός μεταφορών,να σωθεί η Ελλάδα και άλλα τέτοια..
Ωσπου ήρθε η λίστα του κου Βαρουφάκη δηλαδή η γραπτή δέσμευση της κυβέρνησης για συνέχιση των ιδιωτικοποιήσεων  με ολίγες σάλτσες γύρω γύρω .....Και τα πράγματα μπήκαν στην πραγματική τους διάσταση..
Αποτέλεσμα;
Οι μέχρι χθές επικριτές μας είδαν ότι μαλλον κάτι γίνεται στραβά και επίσης μάλλον μας..πουλάνε σε ιδιώτες.Και έστειλαν και επιστολή για αυτό στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ..
Παραθέτουμε την παράγραφο από την επιστολή που μας δικαιώνει απόλυτα..
 Συντρόφισσες , σύντροφοι
Τις τελευταίες μέρες διαβάζοντας την επιστολή της Κυβέρνησης (Δευτέρα 23/02/2015), διαπιστώσαμε –όπως και χιλιάδες σιδηροδρομικοί – ότι στο θέμα των ιδιωτικοποιήσεων αφήνεται ανοιχτό το ενδεχόμενο συνέχισης όσων έχουν προκηρυχτεί και τρέχουν οι διαδικασίες πώλησης. 

Την υπόλοιπη επιστολή μπορείτε να την αναζητήσετε σε πολλά σιδηροδρομικά Βlogs ή  άλλα κομματικά ή συριζαίικα ή όπως θέλετε πείτε τα.. λίγο μας νοιάζει
Ευχαριστούμε για την επιβεβαίωση συνάδελφοι
 με φιλική διάθεση και χωρίς καμία κακία
ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ