Τρίτη 14 Ιουλίου 2020

Ανακοίνωση από το ΠΑΝΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ (Π.Α.Κ.)

ΠΑΝΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ (Π.Α.Κ.)

ΑΘΗΝΑ 14/7/2020
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
Συνάδελφοι ,
           Όπως γνωρίζετε πολύ καλά δεν κάνουμε παρεμβάσεις , προτιμάμε να εκφραζόμαστε μέσα από τα συλλογικά όργανα.  Αυτή η ανακοίνωση βγαίνει για δύο λόγους.
         Πρώτος λόγος είναι να αποκαταστήσουμε την αλήθεια στην ανακοίνωση του ΔΙΚΤΥΟΥ –ΛΑΡΙΣΑΙΚΟΥ, που καταγγέλλουν την ανακοίνωση του Σωματείου μας στις 7/7/2020. Εξηγούμε λοιπόν επειδή οι συνάδελφοι βρίσκονται σε πλήρη σύγχυση,  να τους θυμίσουμε ότι στον ΣΣ ΛΑΡΙΣΑΙΚΟΣ λειτουργούν οι τέσσερις συνδικαλιστικές παρατάξεις και αναλογικά εκπροσωπούνται και στο Προεδρείο.

           Η απόφαση για να βγει έτσι αυτή η ανακοίνωση ανήκει στην πλειοψηφία που ως ορισμός ισχύει σε όλες τις Δημοκρατίες και στα Συλλογικά όργανα  και καταγράφουμε τα μελανά σημεία των διοικούντων την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.  Δεν αναφέρουμε πουθενά ότι η απόφαση πάρθηκε ομόφωνα.
           Στην πρόταση που αναφέρονται στην ανακοίνωση τους για επαγγελματίες συνδικαλιστές,  τους προτείνουμε να αλλάξουν άποψη γιατί οι συνάδελφοι εμπιστεύονται τους  επαγγελματίες συνδικαλιστές  όπως δείχνουν τα αποτελέσματα,  στους επαγγελματίες λαϊκιστές έχουν  γυρίσει την πλάτη.
          Στους λαϊκιστές που αθωώνουν τις κυβερνήσεις για τα εγκλήματα που έκαναν στον σιδηρόδρομο και πανηγυρίζουν μαζί τους (πώληση ΤΡΑΙΝΟΣΕ-ΕΕΣΣΤΥ και απορρόφηση    της ΕΕΣΣΤΥ από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ) για τους λαϊκιστές που κρύβουν την έντονη δυσοσμία που βγαίνει από τον 6ο όροφο της Κάρολου αλλά δεν ξεχνούν να επιτίθενται στο συνδικαλιστικό κίνημα.
        Γράφουν για θίασο στην ανακοίνωση τους  την στιγμή που έκαναν περιοδείες και εκείνοι μαζί με "συναδέλφους" που έστησαν απεργοσπαστικό μηχανισμό στις κινητοποιήσεις για την Σ.Σ.Ε στην ΕΕΣΣΤΥ.
         Ο δεύτερος και πιο σημαντικός λόγος  που βγαίνει αυτή η ανακοίνωση είναι για να καλέσουμε  τους συναδέλφους μας να γυρίσουν την πλάτη για άλλη μία φορά σε αυτούς που δεν θέλουν να έχουν όλοι οι συνάδελφοι της ΤΡΑΙΝΟΣΕ μία αξιοπρεπή και δίκαιη Σ.Σ.Ε .
        Καλούμε τους συναδέλφους της πρώην ΕΕΣΣΤΥ και σημερινή ΤΡΑΙΝΟΣΕ να μετέχουν μαζικά στις εκλογές που γίνονται 15-16 και 17/7/2020.
       Τους καλούμε να δώσουν την δυναμική που πρέπει στην διαπραγμάτευση για την Σ.Σ.Ε.  στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
       Είμαστε πεισμένοι ότι οι πρόθυμοι και οι γραφικοί  θα πάρουν την απάντηση που τους αξίζει γιατί ο εκβιασμός και ο εκφοβισμός έχουν βρει κλειστά αυτιά.
     Συνάδελφοι το καινούριο είναι εδώ , αύριο γράφεται ιστορία.

Η Συντονιστική Επιτροπή ΠΑΚ ΣΣ "ΛΑΡΙΣΑΙΚΟΣ"