Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

Αναβολή συγκρότησης προεδρείου στο Θεσσαλικό λόγω «πρότασης μομφής» από το ΔΙΚΤΥΟ

Το ΔΙΚΤΥΟ για πολλοστή φορα επιβεβαιώνει τον ρόλο του στο συνδικαλιστικό γίγνεσθαι.Ενας ρόλος που το θέλει να είναι  απόλυτα εργοδοτική και κυβερνητική παράταξη ,να λειτουργεί αντισυνδικαλιστικά αντιδημοκρατικά , παρελκυστικά ,ρεβανσιστικά και με προσωπικές εμμονές και εμπάθειες των συνδικαλιστικών του εκπροσώπων απέναντι σε άλλους συνδικαλιστές.

Εκπρόσωποι που δεν έχουν απολύτως κανένα πρόβλημα ή ενδοιασμό για οποιαδήποτε κωλοτούμπα ή αλλαγή στάσης ή θέσης ανάλογα την κατάσταση ή  την περίσταση.
Έτσι λοιπόν οι μέχρι χθες σφόδρα ενοχλημένοι και καταγγέλοντες  συνδικαλιστές του ΔΙΚΤΥΟΥ για  την στάση  των υπολοίπων παρατάξεων  απεναντί τους  στην συγκρότηση του προεδρείου της ΠΟΣ  προχώρησαν σε ...νέα κωλοτούμπα αυτή τη φορά στην συγκρότηση του προεδρείου του Θεσσαλικού.
Ενώ  οι  άλλες παρατάξεις  μαζί με την παράταξη του ΔΙΚΤΥΟΥ  έλαβαν απόφαση για αναλογικό*  προεδρείο στον Θεσσαλικό  (* κάτι που οι εκπρόσωποι  του ΔΙΚΤΥΟΥ  σε άλλα σωματεία  που είχαν την  πλειοψηφία δεν σεβάστηκαν  ) κατέθεσαν «πρόταση μομφής» απέναντι στον προτεινόμενο για πρόεδρο από την πλειοψηφούσα παράταξη  συνάδελφο Νικολάου.
Η άρνηση  του ΔΙΚΤΥΟΥ  να δεχθεί ως πρόεδρο τον συνάδελφο Νικολάου είχε ως συνέπεια την αναβολή της συγκρότησης  του προεδρείου  του σωματείου .