Κυριακή 14 Ιουλίου 2019

Σχέσεις Σ.Φ.Σ και διοίκησης του ΟΣΕ


Α)Δεν έχουν τελειωμό οι αποκαλύψεις για τις σχέσεις της Διοίκησης του ΟΣΕ με τον Σ.Φ.Σ.!
Τελευταία ανακάλυψη η ανάρτηση στη διαύγεια στις 27/3/2019 του ιδιωτικού συμφωνητικού, που είχε συνταχθεί όμως, ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ στις 22/3/2018!
Γιατί περίμεναν έναν ολόκληρο χρόνο για να το αναρτήσουν;
Σύμφωνα με το ιδιωτικό συμφωνητικό, ο ΟΣΕ θα καταβάλλει στον Σ.Φ.Σ. για το 2018 (όπως και για το 2017) το ποσό των 30.000€ για τις εξής δράσεις:


1.- 6.000€ για την έκδοση 2 τευχών του περιοδικού "Σιδηροτροχιά"!
2.- 10.000€ για την ετήσια θερινή και χριστουγεννιάτικη γιορτή του Συλλόγου και τη συμμετοχή του στο Ευρωπαικό έτος πολιτισμού.
3.- 14.000€ για παροχή συμβουλών και βοήθειας από μέλη του προς τον Διευθ. Σύμβουλο, σε ότι αφορά τη θεσμική υποστήριξη του 4ου σιδηροδρομικού πακέτου της Ε.Ε. κ.α.
Ειδικά αυτό το τελευταίο, αποτελεί την μεγαλύτερη προσβολή προς τους εκατοντάδες επαγγελματίες σιδηροδρομικούς που έχουν δώσει τα καλύτερα τους χρόνια για να κρατήσουν όρθιο έναν Οργανισμό, που ταλαιπωριούνταν στα χέρια τυχάρπαστων Μανδαρίνων, όπως οι σημερινοί.
Θα βρεθεί επιτέλους, λίγη ντροπή;



Β)Εφόσον ο Σύλλογος Φίλων του Σιδηροδρόμου, χρηματοδοτήθηκε με 50.000€ για να μεταφερθεί προσωρινά στο κτήριο της ΓΑΙΑΟΣΕ στη Λιοσίων, γιατί δόθηκε εντολή στη ΔΙΣΗΣΗΚ να τοποθετήσει τα κλιματιστικά τους;Δεν έφτασαν τα λεφτά;Περιμένουμε απάντηση.


αναδημοσίευση από το ιστολόγιο  oloi sidirodromikoi