Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019

Ψεύτες και υποκριτές στο ΣΥΡΙΖΑ για τα δώρα.Αφιερωμένο στο ΔΙΚΤΥΟ σιδηροδρομικών

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχτισε την ύπαρξη του στο μνημόνιο-αντιμνημόνιο τόσο πολιτικά όσο και συνδικαλιστικά.Οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ξεγέλασαν τον λαό παρουσιάζοντας του μια εικόνα για το τέλος των μνημονίων αλλά στην πραγματικότητα έφεραν το σκληρότερο μνημόνιο από όσα έχουν εφαρμοστεί μέχρι σήμερα .

Οι συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ μπροστά στους εργαζόμενους είχαν  και έχουν  μια επιχειρηματολογία εναντίον των περικοπών που εφάρμοσαν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΔΗΜΑΡ και λοιποί συνεργάτες αλλά ξεχνούν να πουν ότι αυτές οι περικοπές συνεχίζουν να ισχύουν μέσω των εφαρμοστικών νόμων που δεν καταργήθηκαν  ποτέ.
Οι ψεύτες του ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν στην εκδίκαση της υπόθεσης για τα δώρα απέδειξαν ότι είναι μνημονιακότεροι των μνημονιακών.

Στο ΣτΕ λοιπόν τι είπαν;

«Από την πλευρά τους οι δύο δικηγόροι του ελληνικού Δημοσίου, τόνισαν ότι οι περικοπές που έγιναν με το νόμο 4093/12 ήταν αναγκαίες γιατί η χώρα βρισκόταν στα όρια της χρεωκοπίας, ενώ παράλληλα υποστήριξαν ότι  δεν ήταν μόνο οι δημόσιοι υπάλληλοι που υπέστησαν περικοπές, προσθέτοντας ότι οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα έχουν υποστεί πολύ μεγαλύτερες. Επισήμαναν, δε, ότι το κόστος για το Δημόσιο της επαναφοράς του 13ου και 14ου μισθού στα επίπεδα του νόμου 4024/11 (σ.σ. 1.000 ευρώ ετησίως) θα είναι περί τα 600 με 700 εκατ. ευρώ.» 

Ο πολιτικός φορέας του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ο ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή  ζητάει να παραμείνουν οι περικοπές στο δημόσιο ενώ το ΔΙΚΤΥΟ μας λέει άλλα για το ΣΥΡΙΖΑ.

*ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΤΟ ΣτΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟ

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ