Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

Tα ρεντίκολα του συνδικαλισμού βγάζουν και γλώσσα από πάνω

Αφού άφησαν μέχρι σήμερα  απλήρωτους τους μηχανοδηγούς με την παρομοιώδη ανικανότητα τους  και τον εργοδοτισμό τους βγάζουν και γλώσσα από πάνω , πιθανώς πιστοί στο δόγμα ότι η καλυτερη άμυνα είναι η επίθεση!!
Αλλά επίθεση σε ποιους; 
Επίθεση σε  συναδέλφους τους μηχανοδηγούς  που κυριολεκτικά ιδρώνουν για το μεροκάματο και που λόγω των υπογραφών τους και την ανικανότητα τους τους άφησαν μέχρι σήμερα  με άδειες τσέπες .α κανίς των αφεντικών ή ξεχνούν  εύκολα ή δεν είναι πολύ  καλά εκπαιδευμένα από αυτά..



  • Όταν εστάλη επιστολή στην διοίκηση   από τις μειοψηφίες των σωματείων της ΠΕΠΕ και της ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ  που περιλάμβανε και το θέμα της ημερομηνίας της καταβολής της  μισθοδοσίας  , οι πρόθυμοι συνδικαλιστές  και τα τα τρολ  τους  κραύγαζαν εναντίον της επιστολής.Σήμερα  αυτοί που κατηγορούσαν τις μειοψηφίες  για την επιστολή  με σκυμμένο το κεφάλι ετοιμάζουν  επιστολή διαμαρτυρίας  (φυσικά κατόπιν εορτής)  προς την διοίκηση..Διαμαρτύρονται δηλαδή ηττημενοι και διασυρόμενοι καθώς η υπογραφή τους  αποδεικνύεται ότι είναι διακοσμητική. ....(Σιγά μεγάλε μας πήραν τα σκάγια  από την αντίδραση σας)
  • Πρώτη φορά βλέπουμε να διαφημίζεται η πληρωμή με ...δάνειο ως επιτυχία και αυτοί που δεν ήθελαν να πάρουν  το δάνειο να χαρακτηρίζονται ανεγκέφαλοι από πρόεδρο σωματείου..Ενώ το ίδιο άτομο σε  ένα  κρεσέντο εργοδοτισμού δίνει άφεση αμαρτιών στην διοίκηση  μιλώντας για λαθος !!!διατύπωση  στην εγκύκλιο...
  • Η καθυστέρηση στην μισθοδοσία ενεργοποίησε τα αντανακλαστικά του σωματείου  δηλώνουν ,,,,και πλεον αυτό είναι το ανεκδοτο της εβδομάδας..Μετα από 3 μηνες δηλαδή καθώς όλο αυτό το διάστημα μάζευαν ..φόρα..!!
  • Πρώτη φορά βλέπουμε πρόεδρο σωματείου να βρίζει κατ΄αυτόν τον τρόπο μηχανοδηγούς μέλη του σωματείου επειδή διαμαρτύρονται επειδή δεν πληρώνονται τον ιδρώτα τους..Η χυδαιότητα του κανίς των υπουργείων ,και των εργοδοσιών ξεπέρασε κάθε προηγούμενο καθώς αποκαλούνται μηχανοδηγοί  επειδή διαμαρτύρονται   . ..ως....... αμετροεπείς σαλτιμπάγκοι,γραφικοί.φερέλπιδες νέοι,φούληδες,  και πολλά άλλα.
  • Είναι απορίας άξιον το θράσος  της εργοδοτικής  ηγεσίας της συνεξέλιξης  ώστε να μιλά για εμπιστοσύνη όταν μας οδήγησε στην ιδιωτικοποίηση και μάλιστα να το υπερηφανεύεται ότι οι κατόπιν ενεργειών της  οι μηχανοδηγοί δεν κατάλαβαν την μετάβαση στον ιδιώτη!!!
  • Είναι απορίας άξιον το θράσος της εργοδοτικής  ηγεσίας της συνεξέλιξης ώστε να αναφέρεται σε μαύρο παρελθόν όταν αποτέλεσαν ενεργό μέρος αυτού  υποβαστάζοντας τον Ρέππα και τον Τσιόκα την εποχή των μετατάξεων.Σύντροφοι τότε στο ΠΑΣΟΚ σύντροφοι και τώρα στο ΣΥΡΙΖΑ με τον ....Χαρούλη..
  • Είναι απορίας άξιον να μιλάνε για επιτυχίες οι εργοδοτικοί συνδικαλιστές της συνεξέλιξης όταν είναι υπεύθυνοι για εργασιακή γαλέρα στα μηχανοστάσια ,όταν είναι υπεύθυνοι για  την κατάργηση του πενθημέρου,όταν είναι υπεύθυνοι για   συμφωνίες πίσω από την πλάτη των μηχανοδηγών που τους οδηγούν σε απώλεια κεκτημένων και εισοδήματος


ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ