Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Ευχαριστήρια ανακοίνωση μεταταχθέντων για την επιστροφή τους στον ΟΣΕ



ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2019 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΤΑΧΘΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΟΣΕ 


Θεωρούμε υποχρέωσή μας να ευχαριστήσουμε θερμά τους ανθρώπους, οι οποίοι με τη γενναιόδωρη και υπερπολύτιμη συνεισφορά τους, αποδεχόμενοι το αίτημα της επιστροφής μας στον ΟΣΕ, που με τη βοήθεια και τη στήριξή τους στο δύσκολο και πολυετή αγώνα μας με τη δικαίωση του.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Υπουργό Μεταφορών κ.Σπίρτζη Χρήστο, το συνεργάτη του κ.Δέτση Αθανάσιο, τον Πρόεδρο του ΟΣΕ κ.Κακουλάκη Γεώργιο, το Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΣΕ κ.Παναγιώτη Θεοχάρη, τη Διευθύντρια Προσωπικού του ΟΣΕ κα Κολιοπούλου Στέλλα, που με την κατανόηση, την υπομονή, την επιμονή και με την έμπρακτη στήριξή σας σταθήκατε πάνω στο πρόβλημά μας μέχρι το τέλος και δώσατε τη λύση του.

Καθώς και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συναδέλφους, την Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών και τα Σωματεία του ΟΣΕ, που όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια αγωνιστήκανε μαζί μας και ειδικά στον εκπρόσωπο των εργαζομένων του ΟΣΕ κ. Λεβέντη Αθανάσιο.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους σας για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε. Μας δίνεται δύναμη με την αγάπη σας.




ΟΙ ΜΕΤΑΤΑΧΘΕΝΤΕΣ