Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Τεράστιο ατόπημα από τον πρόεδρο της ΠΕΠΕ.

Σε μια πρωτοφανή ενέργεια προχώρησε σήμερα  ο πρόεδρος της ΠΕΠΕ μέσα από το στέκι της έλξης .Επίτίθεται σε συνάδελφο μηχανοδηγό και δημοσιεύει απόφαση ΔΣ που  αφορά προσωπικά τον συνάδελφο μας .
Δεν μας κάνουν καμία έκπληξη οι πρακτικές από το στέκι της έλξης και τους διαχειριστές του καθώς εμφανίζουν εθισμό στο ιντερνετικό bulling και την διαπόμπευση .
Αλλά ας τα πάρουμε ένα ενα.
Είναι πλέον και δείγμα χαρακτήρα όταν σε στριμώχνουν να αντιδράς σπασμωδικά και χωρίς όρια να προχωράς σε ανήθικες πράξεις.
Οι άνθρωποι που τα ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΛΑ νομίζουν οτι οι μηχανοδηγοί είναι πρόβατα και ότι θα ανεχθούν συμπεριφορές σαν του προέδρου της ΠΕΠΕ  και του στενού του κύκλου.Συμπεριφορές αλλαζονικές -συμπεριφορές δερβέναγα.


Καθέ φωνή που αντιτίθεται στον  εκλεκτό της διοίκησης και της κυβέρνησης αντιμετωπίζεται  από τον ίδιο και την παρέα του με ισοπεδωτικό τρόπο και χωρίς κανένα ενδοιασμό ή ηυικό φραγμό.
Στα όσα κατά καιρούς έχει δημοσιεύσει το στέκι της έλξης επώνυμα ή ανώνυμα  αν και έχουμε επιδείξει αυτοσυγκράτηση τελικά  τα πράγματα  'εχουν οδηγηθεί στην φυσική τους εξέλιξη.
Η αγωγή εναντίον του προέδρου της ΠΕΠΕ για το όσα ψέματα έχει πεί για το ΣΤΑ , για τα ψέματα  περί παρουσίασης πρότασης μηχανοδηγών από το Λειανοκλάδι  από την ΑΣΚΕ στο ΣΤΑ,για τις υπηρεσίες του προαστιακού ,για τις υπερωρίες ,για τα πλαστα πτυχία και οτι άλλο έχει εφεύρει ο αρρωστημένος τους εγκέφαλος θα κριθεί.Η αίτηση έχει κατατεθεί στο ΔΣ της ΠΕΠΕ και σε 2 διαδοχικά ΔΣ δεν συζητήθηκε.Στο ένα γιατί ζητήθηκε η φυσική παρουσία του καταγγέλοντος και στο άλλο   ΔΣ γιατί ήταν έκτακτο με  ΜΌΝΟ ένα θέμα(κυκλώματα εργασίας)
Για την επίθεση σε βάρος του συναδέλφου από την Θεσ/κη  από τον πρόεδρο της ΠΕΠΕ έχουμε να δηλώσουμε ότι για πρώτη φορά μέλος της  έλξης αντιμετωπίζεται από συνδικαλιστές κατ αυτόν τον τρόπο.
Ο συνάδελφος αντιμέτωπισε ένα πολύ τραγικό γεγονός καθώς έχασε την γυναίκα του .
Πατέρας 2 κοριτσιων  είναι ένας  περήφανος  αγωνιστής της ζωής που προσπαθεί με τον καλύτερο τρόπο να ανταπεξέλθει στα βάρη που του επιφυλαξε η μοίρα.
Ο κατάπτυστος κύκλος των διαχειριστών στο στέκι της έλξης θεώρησαν ως πρέπον να τον χτυπήσουν με το τραγικό γεγονός που του άλλαξε την ζωή επειδή εξέφρασε άλλη άποψη από αυτή που μπορεί να αποδεχθεί ο πρόεδρος της ΠΕΠΕ.
Το βοήθημα δημοσιεύτηκε για να σπιλώσουν τον συνάδελφο και να του κουνήσουν το δάχτυλο...(εε μάστορα εδώ είναι τα λεφτά...γιατί μιλάς;;;;)
Υπολόγισαν  όμως λάθος για τον αντίκτυπο της ενέργειας τους  .Νομίζουν ότι έτσι θα καταφέρουν να μην   δούνε το φως της δημοσιότητας  και άλλες φωνές που τους κατακρινουν για την χαοτική τους πολιτική.
Θέλουμε να κάνουμε γνωστό σε όλους τους μηχανοδηγούς ότι ο πρόεδρος της ΠΕΠΕ και η παρέα του παρακαλούσαν γονατιστό τον συνάδελφο να τους στηρίξει.Σήμερα  αφού ξέχασαν τα χθεσινά  παρακάλια θυμήθηκαν οτι ο συνάδελφος ήταν ΚΑΙ  συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ  και έτσι πέρασαν στην επίθεση ενάντια στην ΑΣΚΕ ,στην εκπροσωπηση της και σε άλλα μυθεύματα.
Ποιοι; Οι επαγγελματίες του συνδικαλισμού από την πρώτη ημέρα που ήρθαν στον σιδηρόδρομο.

Αλήθεια πρόεδρε της ΠΕΠΕ τι σχέση η συνδικαλιστική ιδιότητα  ή η κομματική με τα βοηθήματα;
Αλήθεια πρόεδρε της ΠΕΠΕ πως δίνεται το βοήθημα αφου λές οτι δεν το δικαιούται;
Αλήθεια πρόεδρε της ΠΕΠΕ έχουν δωθεί και άλλα βοηθήματα σε άλλους που δεν τα δικαούνται;
Όσο για την νουθεσία από το στέκι της έλξης για το που να δωρίσει ο συνάδελφος το βοήθημα εχουμε να πούμε οτι οσο ο συνάδελφος μας  έχει τα χέρια του και όσο η υγεία του είναι καλή αυτά  τα δύο αποτελούν το καλύτερο βοήθημα για αυτόν και την οικογένεια του .Γιατί ήταν πάντα τίμιος και ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή.
Τέλος όσον αφορά την ΑΣΚΕ με την οποία εμφανίζεται εμμονικός ο πρόεδρος της ΠΕΠΕ τον προκαλούμε να μας πει τι και ποιοι ήταν αυτοί από τους οποίους τα άκουσε ο εκπρόσωπος της παράταξης...ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ...

Οι συνεχείς προσβολές εναντίον του εκπροσώπου μιας παράταξης με κοσμητικά επίθετα και με εκφράσεις όπως ..(γραφικός κλπ) προσβάλουν τα μέλη της παράταξης που  δεν έχουν δώσει κανένα δικαίωμα στον πρόεδρο της ΠΕΠΕ και τους ομοιους του να το πράττουν.Όπως δεν το κάνει και η ΑΣΚΕ για κανένα μέλος οποιασδήποτε παράταξης.
Σε κάθε  περίπτωση όμως  είναι φανερό ότι η ακραία , οπουρτινιστική και προσβλητική συμπεριφορά εξυπηρετεί μόνο έναν σκοπό.Τον αποπροσανατολισμό από τα πραγματικά προβλήματα και από τα αποτελέσματα της  απαράδεκτης πρακτικής που ακολουθεί η σημερινή ηγεσία της ΠΕΠΕ.Ο κύκλος της ντροπής που άνοιξε με την υιοθέτηση γκαιμπελίστικων πρακτικών και συνεχών ψεμάτων δεν φαίνεται να τους απασχολεί πάντως και  σίγουρα δεν τους εμπόδισε να χτυπάνε παλαμάκια στην διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και να ασπάζονται  ένθερμα τον σημερινό σύμβουλο στον χορό της ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ.Μόνο για αυτό είναι καλοί και για παρασκήνιο......

Αποτελεί ντροπή για τον κλαδο της έλξης να εκπροσωπείται από τέτοια άτομα σαν τον σημερινό πρόεδρο και να μαγαρίζει με τις πρακτικές του την ιστορία ενός από τα ιστορικότερα σωματεία στον σιδηρόδρομο και τους αγώνες των μηχανοδηγών.

Προτείνουμε στον πρόεδρο της ΠΕΠΕ να ζητήσει  δημόσια συγγνώμη από τον συνάδελφο για τα όσα απαράδεκτα αναρτησε σήμερα εναντίον του(το τηλέφωνο σήμερα δεν σταμάτησε να χτυπάει από μηχανοδηγούς που αηδιασμένοι για τα όσα διάβασαν στο στέκι της έλξης διαμαρτύρονταν για την ανήθικη πράξη των διαχειριστών του)

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ