Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

ΕΝΩΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ Απαιτεί την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων και υπερωριών των εργαζομένων της «ΣΤΡΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ»


Φωτό αρχείου
Την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων και υπερωριών των εργαζομένων της εταιρείας Η/Μ εγκαταστάσεων «ΣΤΡΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ» απαιτεί η Ένωση Ηλεκτροτεχνιτών Νομού Αττικής.
Η Ένωση στην ανακοίνωσή της αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Η εταιρεία Η/Μ εγκαταστάσεων "ΣΤΡΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ", από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα και με σημαντική δραστηριότητα στο εξωτερικό, έχει να καταβάλει στους συνάδελφους ηλεκτροτεχνίτες τους μισθούς τους από τον Μάιο. Συγχρόνως έχει να πληρώσει τις υπερωρίες αλλά και τη δουλειά του Σαββατοκύριακου πάνω από ένα χρόνο σε αρκετούς συναδέλφους.
Καταγγέλλουμε τις πρακτικές της εταιρείας Η/Μ εγκαταστάσεων "ΣΤΡΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ" και απαιτούμε την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων και υπερωριών.
Καλούμε τους συναδέλφους να μη φοβηθούν, να μη σκύψουν το κεφάλι, να μη χαρίσουν κανένα κεκτημένο δικαίωμα μπροστά στις πρακτικές τις εργοδοσίας, που στόχο έχει να διασφαλίσει τα κέρδη της σε βάρος των εργαζομένων. Να οργανώσουν τον αγώνα τους, να παλέψουν μαζί με το Σωματείο τους για υπεράσπιση της ίδιας της ζωής τους. Για άμεση καταβολή των δεδουλευμένων και υπερωριών, για αξιοπρεπή μεροκάματο, για ανθρώπινες συνθήκες εργασίας που θα εξυπηρετούν τις σύγχρονες ανάγκες μας.
Όλοι μαζί μέσα από την οργανωμένη πάλη σε κάθε χώρο δουλειάς και με το σωματείο μας να δώσουμε έμπρακτη απάντηση στην εργοδοσία.
Κανένας εργαζόμενος μόνος του!
Οργάνωση παντού να 'ρθούν τα πάνω - κάτω!».