Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019

Στις γελοιόητες του προέδρου της ΠΕΠΕ απαντάμε ...με τα ίδια του τα γραπτά



Είναι πρωτοφανής η γελοιοποίηση και ο διασυρμός ενός ιστορικού σωματείου  όπως  είναι η ΠΕΠΕ από την εκπροσωπηση της από εναν κυριολεκτικά γραφικό και φαιδρό τύπο  όπως είναι ο σημερινός πρόεδρος της.
Δεν έχει κανένα  ενδοιασμό  να πεί το μεγαλύτερο ψέμα  ενώ δυο λεπτά πριν είχε πει το ακριβώς αντίθετο...
ΜΑΣ  ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΚΑΙ  ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΠΑΜΕ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ Η ΠΕΠΕ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΠΕΠΕ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΠΟΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ
12/10/2019 στεκι της έλξης

Το Σωματείο δεν έχασε ποτέ καμία δίκη για ασφαλιστικά μέτρα, γιατί πολύ απλά ποτέ δεν συζητήθηκε ΠΟΤΕ  τέτοια. 

 ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΝΑΡΤΟΥΣΕ!!!!!!
(πως αντέχει τόσο ψέμα;)



Αλλά επειδή το στέκι της έλξης ,το πρσωπικό blog  του χασοδίκη και πλέον γραφικού  και την  βούλα προέδρου της ΠΕΠΕ  είναι παντελώς αναξιόπιστο πάρτε και το παρακάτω:


Είμαστε σίγουροι ότι νόμιζε οτι δεν το έχουμε στην κατοχή μας πριν αραδιάσει τα ψέματα περί μη ΔΙΚΗΣ  ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ..

Επίσης να μας πεί τι κέρδισε το δικαστήριο που έτρεχε  χθες ολη μερα αυτός και το δεκανίκι του...Να σας πουμε εμεις συνάδελφοι ...ΤΙΠΟΤΑ...
Καταντησε να παρακαλει την ΠΟΣ να τον δεχθούν στο συνέδριο..
Μετά το σύνεδριο της ΠΟΣ ο γραφικός τουρίστας  πρόεδρος  που γελοιοποίησε την ΠΕΠΕ  στο συνέδριο της ΠΟΣ θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις για τις τακτικές του και τις παραλείψεις του που έδωσαν το δικαίωμα  σε τρίτους να παίζουν με την ιστορία του σωματείου.