Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

Και με την βούλα πλέον εργοδοτικό σωματείο η ΠΕΠΕ!!Τα ξεπούλησαν ΟΛΑ

Πλέον η σημερινή ΠΕΠΕ έχει καταπέσει από κάθε  συνδικαλιστική αξία και ηθική.
Κάθε μέρα που περνάει η σημερινή ηγεσία της  ΠΕΠΕ προσβάλει την ιστορία του σωματείου με ανήκουστες ενέργεις και  απαράδεκτες αποφάσεις..
Αν γράφει ιστορία η ΠΕΠΕ αυτή είναι στον εργοδοτισμό και την δουλοπρέπεια.

Η εργοδοτική ΠΕΠΕ έφτασε στο σημείο να ζητήσει οικονομική ενίσχυση  από την διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για να κάνει το συνέδριο της ...ΑLE στην Αθήνα!!

Η  δουλοπρέπεια και ο εργοδοτισμός βρίσκουν  τον ορισμό τους στην ομόφωνη απόφαση αυτου του ΔΣ που το αποτελούν η Νέα Έλξη ,η Δημοκρατική Συμπαράταξη ,η Συνεξέλιξη και ο  μεμονωμένος  εκπρόσωπος του υπουργείου Μεταφορών.



(σ.σ ...η πρόταση του εκπροσώπου του υπουργείου μεταφορών στην ΠΕΠΕ για οικονομική ενίσχυση από το σωματείο!!! ώστε   να κινηθεί νομικά  για να σταματήσει να πληρώνει εισφορά στο ταμείο Πρόνοιας και να διεκδικήσει  να πάρει πίσω τις  μέχρι σήμερα εισφορές του από το ταμείο φανερώνει την πραγματική του άποψη  για την κοινωνική ασφάλιση  αλλά και το πως αντιλαμβάνεται την πολιτική της κυβέρνησης για αυτή.....και μετά θέλει να λέγεται συνδικαλιστής και  μάλιστα και εκπρόσωπος συνδικαλιστικού τομέα κόμματος!!)


Εντελώς ξαφνικά   έχουμε  την κακή διοίκηση που  γίνεται  καλή διοίκηση  και που θα πληρώσει  μάλιστα για να κάνει  η ΠΕΠΕ το συνέδριο της  ALE !!!
Της ανύπαρκτης ALE που στις συγκεντρώσεις της λένε όλοι τον πόνο τους και ...μέχρι εκεί..
Τέτοιο δούλεμα στην έλξη  και τέτοια ακαριαία  μεταστροφή  και μάλιστα ΟΜΟΦΩΝΑ δεν έχει προηγούμενο....
Ενώ ήξεραν τα οικονομικά του σωματείου γιατί έκαναν τέτοια πρόταση;
Μήπως βασίζονταν εξαρχής στα λεφτά των αφεντικών;
Να τα δουν αυτά οι μηχανοδηγοί που νομίζουν οτι η ΠΕΠΕ αντιστέκεται αλλά αν είναι για  καμιά χορηγία ....θα... δούμε!!
Μήπως ζήλεψαν την χορηγία της siemens και  των ιδιωτικών σιδηροδρομικών εταιρειών (RAIL CARGO)  oπου αγκαζέ  με τις  ελληνικές κρατικές σιδηροδρομικές  εταιρείες ΟΣΕ -ΤΡΑΙΝΟΣΕ -ΕΕΣΣΤΥ  έκαναν στο Αthens Divani Caravel διήμερο forum με τίτλο: «Επενδύοντας στις σιδηροδρομικές μεταφορές».

Και ξέρετε τι επενδύσεις είναι αυτές...Πως θα ξεπουλήσουμε τον σιδηρόδρομο γρηγορότερα... και το  πως οι ιδιωτικές εταιρείες θα κυλήσουν στις ελληνικές ράγες το συντομότερο...
(Μόνο συγγνώμη  πεσμένη στα γόνατα δεν ζήτησε η ΠΕΠΕ στην RAIL CARGO επειδή οι ιδιώτες  ενώ θέλουν να πιστοποιήσουν μηχανοδηγούς καθυστερούν..
Έφτασαν στο σημείο να γράψουν...
 ''Το Σωματείο μας έμπρακτα απέδειξε ότι δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα για να προχωρήσει η λειτουργία  της Σιδηροδρομικής Ακαδημίας αφού συμμετείχε ενεργά στην διαβούλευση για τα προγράμματα μαθητείας.''
Είναι ξεκάθαρο  οτι τα ξεπούλησαν όλα .
Οι ιδιωτικές εταιρείες θα εκπαιδεύσουν άνετα προσωπικό με τις ευλογίες της ΠΕΠΕ  που ρίχνει την μπάλα στην εξέδρα για...συνταξιούχους  για ανα αποπροσανατολίσει και να έχει ένα αφήγημα στους μηχανοδηγούς ότι αντιστάθηκε..
ΙΣΤΟΡΙΚΟ .... ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ