Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Ημερήσια διάταξη ΔΣ ΤΡΑΙΝΟΣΕ 27-7-2017


ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Δ.Σ.
ΠΡΟΣ : Μέλη του Δ.Σ. της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.

ΘΕΜΑ : Πρόσκληση σε Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου.
Σας προσκαλούμε να πάρετε μέρος στην 220η Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., που θα πραγματοποιηθεί την 27η Ιουλίου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:00 στα γραφεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. στην οδό Καρόλου αριθ. 1-3 (6ος όροφος, αίθουσα συνεδριάσεων).

Σε περίπτωση κωλύματός σας, παρακαλούμε να αποστείλετε εγκαίρως εξουσιοδότηση προς άλλο μέλος του Δ.Σ. ή να ειδοποιήσετε τη Γραμματέα του Δ.Σ. ().
ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Έγκριση διενέργειας ανοικτού διαγωνισμού κάτω των ορίων, για την ανάδειξη αναδόχου παροχής υπηρεσιών καθαρισμού λεωφορείων, Τροχαίου Υλικού και των χώρων που χρησιμοποιεί η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε στην Κεντρική Ελλάδα.

2. Έγκριση διενέργειας ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού κάτω των ορίων για την ανάδειξη αναδόχου εκτύπωσης τίτλων μεταφοράς επιβατών RCT2 (Υποδείγματος 4581 ) που θα χρησιμοποιήσει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.

3. Έγκριση διενέργειας ανοικτού διαγωνισμού κάτω των ορίων για την ανάδειξη αναδόχου για την προμήθεια του απαραίτητου εξοπλισμού για την βελτίωση των Δικτυακών Υποδομών και τη δημιουργία υποδομής Λήψης Αντιγράφων Ασφαλείας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.

4. Εξώδικη επίλυση διαφοράς της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. με την ελβετική εταιρεία ΑΑΕ (αγωγή ΑΑΕ Αhaus Alstatter Eisenbahn AG κατά της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ, από 13.2.2015, με αρ. κατάθ. δικογράφου 467/2015) – Εξουσιοδότηση Διευθύνοντος Συμβούλου.

5. Διάφορα θέματα – Ανακοινώσεις.

- Έκδοση τελεσίδικης δικαστικής απόφασης επί αγωγής εργαζομένων στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. σχετικά με τη μείωση πέραν του 25% των αποδοχών των εργαζομένων στο πλαίσιο εφαρμογής των διατάξεων του ν. 4024/2011 και του ν. 4093/2012. (κατόπιν αιτήματος των μελών του Δ.Σ. κ. Β. Λιαροκάπη και κ. Β. Ζαβογιάννη).



Για την ακρίβεια,

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.