Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Έκαναν τους 5 μήνες καθυστέρησης 6 και το λένε...επιτυχία!!!

Όταν προσπαθούν να δικαιολογηθούν  με προσωπική  επίθεση και υβρεολόγιο όλοι καταλαβαίνουν ότι είναι σε πανικό και πως η ανάρτηση μας έχει χτυπήσει κέντρο.Αυτό πλέον αποτελεί μια  γενική παραδοχή σε όλο το σιδηροδρομικό δίκτυο..
Τι κατάφεραν ακριβώς  και για ποιο λόγο επαίρονται;
Μια διαδικασία για την πληρωμή των υπερωριών η οποία γινόταν στην αρχή του χρόνου χωρίς κανένα παρατράγουδο την έκαναν σήριαλ ..
Και μάλιστα κακό-παιγμένο σήριαλ καθώς οι κομπάρσοι του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού δεν πείθουν κανέναν με την υποκριτική τους..
Κατάφεραν τους 5 μήνες καθυστέρησης των δεδουλευμένων να τους κάνουν 6 μήνες και αυτό το θεωρούν ...επιτυχία!!!


  1. Στο παρελθόν  υπήρξε τέτοια καθυστέρηση; ΝΑΙ  ή ΟΧΙ;
  2. Στο παρελθόν αμφισβήτησε κανείς τα δελτία έλξης και τα πήρε για έλεγχο;ΝΑΙ ή ΟΧΙ;
  3. Στο παρελθόν υπήρξε ποτέ πληρωμή για την κίνηση και άρνηση για την έλξη;ΝΑΙ ή ΟΧΙ;
  4. Πολύ θα θέλαμε να μάθουμε αν αρχικά  έγιναν  περικοπές  στις  δευτερεύουσες των συναδέλφων σε ποσοστό 70%  για Στρυμόνα  και σε ποσοστό 50% για την Ειδομένη και μόνο μετά από επιστολή του προισταμένου υπηρεσίας της Θεσ/κης   αυτές αναιρέθηκαν. ΝΑΙ ή ΟΧΙ;
Συνάδελφοι μην ξεχνάτε  ότι τα έχουν λύσει ΌΛΑ .Από αυτά  τα λυμένα πληρώνονται με καθυστέρηση 6 μηνών ( δηλαδή τον επόμενο μήνα )οι μηχανοδηγοί τον κόπο τους.
Από τα.. λυμένα θα πάνε ακόμα ένα μήνα πίσω...
Αλλά δεν μας κάνει καμία εντύπωση η κάλυψη της διοίκησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ  από το στέκι και  την ηγεσία της συνεξέλιξης .Μια απαράδεκτη κάλυψη όταν  μάλιστα πρόκειται για την διοίκηση που ξεπούλησε τον σιδηρόδρομο και που συμπεριφέρεται  με αυτό τον τρόπο στην έλξη.
ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΛΕΟΝ 

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ