Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

O κατάλογος της καταστροφής των τελευταίων ημερών.Τεράστιες ευθύνες διοικήσεων ΤΡΑΙΝΟΣΕ-ΕΕΣΣΤΥ-ΟΣΕ

Διαβάστε τα αποτελέσματα της πολιτικής της απαξίωσης και του ξεπουλήματος  του σιδηροδρόμου από το τριπτυχο της καταστροφής 
(ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ-ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ)


  1. Διακοπή της κυκλοφορίας λεωφορείων  στην εθνική οδό Πατρών Αθηνών λόγω παγετού  με αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό  επιβατών από και προς Πάτρα.Αποτέλεσμα οργή του επιβατικού κοινού εναντίον του προσωπικού.
  2. Προβλήματα με τα ντεζίρο σε γραμμή Χαλκίδας και προαστιακού λόγω μεταλλακτών.Καθυστερήσεις συνεχώς.
  3. Σύγκρουση χθες της αμαξοστοιχίας 601 με αυτοκίνητο που βρέθηκε από το πουθενά στην γραμμή.Η αμαξοστοιχία έφτασε με πάνω από 2 ώρες στην Θεσ/κη και αφου αναχώρησε με προορισμό την Αθήνα ξαναέμεινε λόγω τεχνικής βλάβης στην Σίνδο. Κατοπιν Τελικά έφτασε στην Αθήνα αντί τις 05:01 με πάνω από 8 ώρες καθυστέρηση
  4. Αμαξοστοιχία 51 (χθες) συγκρούστηκε  με αυτοκίνητο μετά την Σίνδο .Η αμαξοστοιχία εγκλωβίστηκε και ήρθε με πολυ μεγάλη καθυστέρηση στην Αθήνα ..
  5. Αμαξοστοιχία  59 χθες με 2 ώρες καθυστερηση στην ΑΘήνα
  6. Αμαξοστοιχία 1510 χθές με 2 ώρες καθυστέρηση στο Λιανοκλαδι
  7. Αμαξοστοιχία 58 χθες αναχώρησε με 5 ώρες καθυστερηση λόγω βλαβης βαγονιων.
  8. Αμαξοστοιχία 60 χθες αναχώρησε με περιπου 3 ώρες καθυστερηση λόγω βλάβης βαγονιών και έλλειψης τους για αντικατάσταση..
  9. Αμαξοστοιχία 885 χθες ακινητοποιήθηκε στον σταθμό Αφιδνών λόγω βλάβης στην πέδη έφτασε στην Αθήνα με 2 ώρες και βάλε
  10. Αμαξοστοιχία 61 χθες βλάβη ΔΗ και έφτασε ωθούμενο αντι  23:20 στις 5 το πρωί
  11. Εμπορική αμαξοστοιχία χθες ακινητοποιήθηκε στο Λιανοκλάδι λόγω βλαβης ΔΗ
  12. Αμαξοστοιχία 600 χθές αναχώρησε με 2 ωρες καθυστέρηση λόγω έλλειψης βαγονιών 
  13. Αμαξοστοιχία 601 σήμερα έφτασε στην Αθήνα με 3 ώρες  καθυστερηση
  14. Αμαξοστοιχία 51 σήμερα μετα τον Δομοκό παρουσίασε βλάβη ΔΗ και έφτασε στην Αθήνα με 3 ώρες καθυστέρηση
  15. Ρειλ μπας  σήμερα ακινητοποιήθηκε στην Οινόη λόγω βλάβης
  16. Παγωμενο δίκτυο νερού στο μηχανοστάσιο Λιανοκλαδίου δεν μπορεί να βάλει νερό στις μηχανές(2 ΔΗ εκτός λόγω βλάβης)
  17. Μονοδρόμηση λόγω παγωμένων αλλαγων τροχιάς στο Σ.Κ.Α (στις υπόλοιπες χώρες οι αλλαγές τροχιάς δουλεύουν και με  -1 και με -20
Όλο αυτό που διαβάσατε είναι μόνο μέρος του όσα συνέβησαν και συνεχίζουν να συμβαίνουν στον σιδηρόδρομο .
Το τρίπτυχο των διοικήσεων-κυβερνήσεων και εργοδοτικού συνδικαλισμού μια χαρά  κατάφερε τον στόχο του .Οδήγησε τον σιδηρόδρομο στην απαξίωση και στο ξεπούλημα.
Η επίθεση στον σιδηρόδρομο δεν ξεκίνησε μόνο την εποχή των μνημονίων  αλλά πολυ νωρίτερα.Σταθερά και συνειδητά οι αστικές κυβερνήσεις ετοίμασαν το έδαφος και οι διοικήσεις που διόριζαν μαζί με τους εργοδοτικούς συνδικαλιστές έσκαψαν τον λάκο του σιδηροδρόμου ενω παράλληλα ετοίμασαν την είσοδο των ιδιωτών .
Η επιχείρηση της άφεσης αμαρτιών της σημερινής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ που κυβερνά  ήδη 2 χρόνια φανερώνει οτι ο εργοδοτικός συνδικαλισμός είναι αδίστακτος και αμετανόητος .Δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να παραδώσει το μέλλον των εργαζομένων βορά στα σχέδια των αφεντικών .
Η σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ συνεχίζει να έχει σε πλήρη ισχύ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΟΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟ ΚΑΙ  ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ.
Η Πελοπόννησος παραμένει κλειστή , τα ακυρωμένα δρομολόγια παραμενουν ακυρωμενα,η Θράκη έχει μείνει με υποτυπώδη σιδηροδρομική σύνδεση ,προσλήψεις δεν γίνονται και τέλος και  πάνω από όλα ιδιωτικοποιούνται οι ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΕΕΣΣΤΥ.
Η σημερινή διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ αλλά  και της ΕΕΣΣΤΥ ()και οι δύο αξιοι διάδοχοι των μανατζερ και των άλλων σοφών του παρελθόντος συνεχίζουν το έργο της καταστροφής χωρίς ίχνος τύψεων και επιδιώκουν ακόμα χειρότερες μέρες για τον σιδηρόδρομο και τους σιδηροδρομικούς.
Οι σιδηροδρομικοί σε όλες τις εταιρείες του ομίλου ΟΣΕ είναι οι μόνοι που δεν φταίνε για την καταστροφική πολιτική των διοικούντωνΕίναι λυπηρό και οργίλο να βλέπουμε ηλεκτρολόγους  ,τεχνίτες και επισκέπτες σε πανικό,σταθμάρχες ,συνοδούς ,μηχανοδηγούς σε απόγνωση και στελέχη των εταιρειών (επιλογές των απαράδεκτων διοικήσεων) να κουνάνε το δάχτυλο στο προσωπικό που δίνει μάχη μέχρις εσχάτων.
Οι συνάδελφοι να βγάλουν τα συμπεράσματα τους για τον ρόλο μερικών.Να σντισταθούν ,να δικεδικήσουν και να αντιπαλέψουν το μέτωπο της καταστροφής..
ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ