Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Απύθμενο θράσος από το γκαιμπελομπλογκ.


Τολμάει το γκαιμπελομπλογκ της έλξης να θίξει τον πολιτικό προσανατολισμό της ΑΣΚΕ και διαμαρτύρεται γιατί χαρακτηρίζουμε τον συνδικαλισμό της ηγεσίας της συνεξέλιξης κυβερνητικό και εργοδοτικό.Και φυσικά δεν προσπαθούμε να διαχωρίσουμε τα μέλη του σωματείου όπως αφήνει να εννοηθεί κατά την προσφιλή του βρώμικη τακτική.

Ας μην ανατρέξουμε σε παλιές αναρτήσεις τους.Ας δούμε τις πρόσφατες των τελευταίων ημερών και θα φανεί πόσο δίκιο έχουμε.

20-1-2017
ανάρτηση με περιεχόμενο  από το metaforespress το οποίο εκτός των άλλων αναφέρει οτι για την μετατροπή του σιδηροδρόμου σε <<φτωχό συγγενή>> των μεταφορών ρίχνει την ευθύνη όχι μόνο στις κυβερνήσεις αλλά κυρίως στην σιδηροδρομική οικογένεια υπονοώντας φυσικά τους εργαζόμενους.
Επίσης καταλήγει οτι οι Ιταλοί θα αναβαθμίσουν την ΤΡΑΙΝΟΣΕ ..<<υποθέτουμε  για να έχει φτηνές και καλές σιδηροδρομικές υπηρεσίες ο ελληνικός λαός και καλό επίπεδο διαβίωσης οι εργαζόμενοι !!!!>>
ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ (επώνυμο ή ανώνυμο) ΚΑΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ από το πολυγραφότατο κατά τα άλλα γκαιμπελομπλογκ ..
Άρα αποδέχεται το περιεχόμενο του άρθρου και τις θέσεις του..
18-1-2017
 παρουσιάζουν τις δηλώσεις του συμβούλου της Φεροβιε για τις σχεδιαζόμενες επενδύσεις της εταιρείας του στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ και μεταξύ των άλλων έστειλε στους εργαζόμενους το μήνυμα οτι σε 2 μήνες θα ενταχθούν σε μια μεγάλη οικογένεια.
Μοναδικό σχόλιο από συνάδελφο που εκφράζει. τις ανησυχίες τους λόγω τις μέχρι τωρα εμπειρίες.
Από το γκαιμπελομπλογκ κανένα σχόλιο Άρα συμφωνεί με αυτή την προπαγάνδα του Ιταλού μάνατζερ..
Δεν μπορεί να μας πείσει για το αντίθετο. γιατί όταν δεν συμφωνεί με κάτι πρώτα αναρτά την πάντα αήθη επίθεση του και μετά την θέση του άλλου που διαφωνεί.
Αυτός είναι ο πολιτικός προσανατολισμός του μπλογκ της ηγεσίας της συνεξέλιξης, ίδιος με τον προσανατολισμό της αστικής τάξης της Ελλάδας ,της κυβέρνησης και των Ιταλών <<επενδυτών>>.Είναι ή δεν είναι λοιπόν κυβερνητικές και εργοδοτικές;

Στον αντίποδα της πολιτικής της συνεξέλιξης διαβάζουμε τις τελευταίες 2 παραγράφους της ανακοίνωσης της ΑΣΚΕ που αναρτήθηκε στο ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ
Τονίζουμε ότι,δεν επιθυμούμε τον σιδηρόδρομο κρατικό μονοπώλιο στην ιδιοκτησία του συλλογικού καπιταλιστή δηλαδή του κράτους αλλά τον σιδηρόδρομο κοινωνικοποιημένο και ενταγμένο σε ένα πανεθνικό κεντρικό σχεδιασμό για την εξυπηρέτηση λαικών αναγκών.Άλλωστε το κρατικό μονοπώλιο μόνο για τους ιδιώτες δούλευε.
Για έναν τέτοιο σιδηρόδρομο πρέπει να αγωνιστεί το συνδικαλιστικό εργατικό κίνημα αν θέλει να ανασυνταχθεί και να επιτύχει να λύσει προβλήματα και του σήμερα.

Οσες βρωμιές και να πετάει το γκαιμπελομπλογκ είναι εμφανές  ότι κινούμαστε σε αντιδιαμετρικά αντίθετες γραμμές .
Αυτοί είναι με τα αφεντικά και εμείς είμαστε με τους εργαζόμενους .
Αργά ή γρήγορα η δικιά μας γραμμή θα κυριαρχήσει στο εργατικό κίνημα γιατί είναι το μέλλον
ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ