Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Αποκαλυπτικό έγγραφο:Η διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ προκαλεί βλαπτική μεταβολή σε εργαζόμενους με εγκύκλιο της


Για πρώτη φορά η <<φιλεργατική >> διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ προκαλεί βλαπτική μεταβολή σε εργαζόμενους  καθώς με εγκύκλιο της  αφαιρεί χρήματα από τα επιδόματα τα οποία έπαιρναν όσοι ήταν σε θέσεις ευθύνης και πλέον υποβιβάστηκαν.

Η δέσμευση της διοίκησης Τσαλίδη προς το σωματείο των μηχανοδηγών ότι από τις προαγωγές δεν θα υπάρξουν οικονομικές μεταβολές για το προσωπικό φαίνεται  οτι ήταν αέρας κοπανιστός.
Το οργανόγραμμα αλλά και οι προαγωγές όπως είχαμε επισημάνει είχαν ρεβανιστική αφετηρία και στόχευση προς συγκεκριμένα πρόσωπα.
Οι σημερινοί διοικούντες αγκαζέ με τον νέο εργοδοτικό και κυβερνητικό συνδικαλισμό ακολούθησαν την πεπατημένη .Για άλλους  ακολούθησαν την πρακτική του <<ψυγείου>> αλλού  εφάρμοσαν την καθαίρεση ,αλλού την μείωση θέσεων ευθύνης  και αλλού την μεταφορά σε άλλη διεύθυνση κλπ κλπ. 
Πρακτικές που ακολουθήθηκαν και στο παρελθόν από τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ -ΝΔ και τις αντίστοιχες συνδικαλιστικές παρατάξεις τους τις  ΠΑΣΚ και ΔΑΚΕ
Ο εναγκαλισμός τους  με τις εκάστοτε  διοικήσεις ήταν διαχρονικός και άρρηκτος...
Για πρωτη φορά όμως σήμερα είχαμε  αρνητικές οικονομικές επιπτώσεις σε εργαζόμενους 
Σύμφωνα λοιπόν με το παρακάτω εγγραφο μειώνονται οι αποδοχές των εργαζομένων που ήταν πριν σε θέσεις ευθύνης και το σύστημα Τσαλίδη-Θεοχάρη ,ΣΥΡΙΖΑ και εργοδοτικοί συνδικαλιστές τους υποβίβασαν .