Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

Πες μου τον εχθρό σου να σου πω ποιος είσαι.

για οσους δεν θυμουνται
Τα ..<<παλικάρια>> στο στέκι της έλξης δεν αφήνουν να περάσει μέρα χωρίς να εξαπολύσουν τις γνωστές αήθεις επιθέσεις τους ενάντια στο ΠΑΜΕ.
Ρε.... <<παλικάρια>>
Ταξικός εχθρός είναι η αστική τάξη .Αυτή να πολεμάτε  και όχι το ΠΑΜΕ.
Ταξικός εχθρός είναι το αστικό κράτος.Αυτό να πολεμάτε και όχι το ΠΑΜΕ
Ταξικός εχθρός είναι οι κυβερνήσεις που διαχειρίζονται τον καπιταλισμό (όπως η σημερινή ) και τα αστικά κόμματα.Αυτά να πολεμάτε και όχι το ΠΑΜΕ.

Έχετε αναδειχθεί σε χρησιμότατο εργαλείο για το σύστημα..
Κάτω από τις επαναστατικές σας φανφάρες μια χαρά δουλεύετε για την ενσωμάτωση των εργαζομένων σε αυτό(κάτι ήξερε ο Ανιέλι)
Για αυτό πολεμάτε το ΠΑΜΕ..Αυτή είναι η ουσία

Όσο για τα επιχειρήματα σας στο τελευταίο λιβελογράφημα ενάντια στο ΠΑΜΕ είναι τόσο γελοία που δεν χρειάζονται απάντηση..Τα διαψεύδουν άλλωστε και δικές σας αναρτήσεις αλλά και των άλλων σιδηροδρομικών blogs την περίοδο των κινητοποιήσεων.
Το ΠΑΜΕ παλεύει με ολες του τις δυνάμεις και με ότι δυνάμεις διαθέτει σε κάθε εργασιακό χώρο για τα καθημερινά,τα τωρινά προβλήματα των εργαζομένων (ιδιωτικοποιήσεις,μισθοί,εργασιακές σχέσεις,προσλήψεις,κοινωνική πολιτική κλπ) εντάσσοντας όμως  αυτή την πάλη σε ένα συνολικό σχέδιο του εργατικού κινήματος που στρέφεται ενάντια σε αυτό το κράτος,ενάντια σε αυτό το σύστημα ενάντια στους καπιταλιστές με στόχο να αλλάξει χέρια η εξουσία ,να αλλάξει τάξη στην εξουσία.
 Άρα παλεύει για τα τωρινά προβλήματα της εργατικής τάξης αλλά και την πλήρη δικαίωση της..
Εσείς για τα συμφέροντα ποιας τάξης δουλεύετε;
Κάντε μια ανασκόπηση της μακρόχρονης πορείας σας στο συνδικαλισμό,πάντα όμως δίπλα σε κυβερνητικό κόμμα και θα το διαπιστώσετε.
ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ