Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

Απάντηση Ζαφείρη Βελλή στους προβοκάτορες



Αυτή η προβοκάτσια ολκής σε βάρος του ΚΚΕ που θα τη ζήλευε και ο Μανιαδάκης, στην ιστοσελίδα ενός φασίστα ίσως να ήταν και αναμενόμενη. Στην ιστοσελίδα όμως κάποιων που παρουσιάζονται σαν «αριστεροί» έως και κομμουνιστές... τί σημαίνει;!

Σκεφτείτε παλικάρια ποιόν εξυπηρετεί ο αντικομουνισμός έστω και χοντροκομμένος.


«Υπάρχει ένα είδος αριστεράς που είναι πιο χρήσιμη από τη δεξιά. Πρόκειται για εκείνη την αριστερά που μπορεί να κάνει όλα όσα δε θα μπορούσε να κάνει η δεξιά.» -Ανιέλι (ιδιοκτήτης της FIAT )




Διαχείριση του καπιταλιστικού δρόμου ανάπτυξης έστω και από «αριστερή» κυβέρνηση, είτε με ευρώ είτε με δραχμή, συνεπάγεται την προσαρμογή των εργατικών -λαϊκών αναγκών στα όρια των κάθε φορά κερδών των επιχειρηματικών ομίλων.
 Γι αυτό όλος ο αγώνας του ΚΚΕ σήμερα γίνεται στην κατεύθυνση της αλλαγής του συσχετισμού δύναμης υπέρ της εργατικής τάξης ώστε να μπορέσει να αλλάξει δρόμο η χώρα, να εγκαταλείψει τον καπιταλιστικό δρόμο. 
Να ενισχυθούν τα αντικαπιταλιστικά- αντιμονοπωλιακά χαρακτηριστικά και ο προσανατολισμός του κινήματος. Μόνο έτσι μπορεί ο λαός να συγκροτηθεί σε μια αποφασιστική δύναμη και να επιβάλλει τη δική του διέξοδο.
Οι συνδικαλιστές που θέλουν να λέγονται ταξικοί σ΄ αυτήν την πορεία πρέπει να κινηθούν και όχι να μπαίνουν κάτω από τις σημαίες της αντίπαλης τάξης και να τραβούν μαζί τους και τους εργαζόμενους.




Ζαφείρης Βελλής