Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019

Η δικαίωση της ..καρέκλας!!

Εδώ και πάρα πολύ καιρό είχαμε εντοπίσει  και καταδείξει τις δυσκολίες που αντιμετώπιζαν οι μηχανοδηγοί κατά την διάρκεια των ελιγμών με τα ντεζίρο στο Ρέντη.Δυσκολίες αλλά και κινδύνους για την σωματική τους ακεραιότητα  για τους οποίους η  εργοδοτική ηγεσία της ΠΕΠΕ είχε περιοριστεί σε επιστολές  ,(ή αλλιώς  χαρτοπόλεμο ).
Για την στάση μας δεχθήκαμε επίθεση  με το συνηθισμένο υβρεολόγιο από τον γνωστό εργοδοτικό ιστότοπο αλλά και  από τους  παπαγάλους της  ηγεσιας της ΠΕΠΕ.Τους πείραξαν οι αναρτήσεις μας  αλλά και οι φωτογραφίες που  αποτύπωναν μια πραγματικότητα.
Μια πραγματικότητα που τους ενοχλεί γιατί πολύ απλά τους εκθέτει.
Όμως πριν στεγνωσει το μελάνι των ύβρεων εναντίον μας   ήρθε το ατύχημα  συναδέλφου  που εκτελούσε ελιγμούς ντεζίρο και ο  οποίος χτύπησε στο πόδι του.
Αντί η ηγεσία της ΠΕΠΕ να αντιδράσει δυναμικά ,  ο  συνάδελφος  που είχε το ατύχημα δέχθηκε αήθη επίθεση τόσο από εργοδοτικό συνδικαλιστή αλλά και από άλλον «συνάδελφο» του κύκλου της  εργοδοτικής ηγεσίας της ΠΕΠΕ.

Ο ...«συνδικάλας»
και ο «συνάδελφος».....

Αυτο το νοσηρό περιβάλλον,το απολύτως τοξικό για τους εργαζόμενους υπηρετούν  και καλλιεργούν τόσο οι εργοδοτικοί συνδικαλιστές όσο και τα εξαπτέρυγα τους.

Η καθολική κατακραυγή  των μηχανοδηγών  για την παθητική στάση της εργοδοτικής ηγεσίας της ΠΕΠΕ  αλλά και τα όσα  απαράδεκτα και αήθη ειπώθηκαν για τον συνάδελφο που είχε το ατύχημα την  εξανάγκασε τελικά  σε αναδίπλωση και σε νέα επιστολή αλλά και σε μία υποτυπώδη  δράση (όσο μπορεί να λέγεται αυτό δράση).
Επιστολή με την οποία η εργοδοτική ηγεσία της  ΠΕΠΕ  παράδεχεται οτι δεν έχει γίνει τίποτα μέχρι σήμερα για τις αποβάθρες των ντεζίρο στο ΜΑΙ αλλά και με την οποία καλεί τους μηχανοδηγούς μετά τις 4 Οκτ !!!!!! (δίνει «παράτα» δλδ) να μην εκτελούν ελιγμούς αν δεν είναι σε αποβάθρες τα ντεζιρο.Κατι που μεμονωμένα μηχανοδηγοί το επραξαν με αναφορές τους  και δεχθηκαν πικρόχολα σχόλια  από την «γνωστή παρέα» στο Ρέντη

Κατά τα άλλα τους πείραξαν οι φωτογραφίες με τις καρέκλες ..Η αλήθεια που αποτύπωναν οι φωτογραφίες  τους πείραξε