Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

Συνταξιούχοι σιδηροδρομικοί : Μαζική έκτακτη συνέλευση και παράσταση στη διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ 
«Η ΕΝΟΤΗΤΑ»

Αθήνα, 9/5/2019


Μαζική έκτακτη συνέλευση και παράσταση στη διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ
Πραγματοποιήθηκε, χθες, Τετάρτη 8 Μαΐου 2019 στο κτίριο του ΟΣΕ στην Καρόλου, η έκτακτη Γενική Συνέλευση της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ» που είχε ως θέματα: α) τον επανυπολογισμό των συντάξεων και τη δυνατότητα ηλεκτρονικής έκδοσης των ενημερωτικών φύλλων συντάξεων που έχει κλείσει από 1/1/2019 και β) τις υπηρεσιακές ταυτότητες μετά την υπαναχώρηση της Διοίκησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ από την πρόταση που είχε κάνει. ΄

Οι συνάδελφοι, που ανταποκρίθηκαν μαζικά στην πρόσκληση του Διοικητικού συμβουλίου, ενημερώθηκαν από τον πρόεδρο της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ» Σωτήρη Ραυτόπουλο, ενώ τον λόγο πήραν ο αντιπρόεδρος Παναγιώτης Φωτιάδης και οι συνάδελφοι Σάββας Χατζηθεοδωρίδης και Κώστας Σουρμελής.
Μετά τη λήξη της συνέλευσης, τα μέλη της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ» επισκέφθηκαν το γραφείο του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Φ. Τσαλίδη όπου του έθεσαν τα θέματα της ηλεκτρονικής έκδοσης των ενημερωτικών σημειωμάτων των συντάξεων και διαμαρτυρήθηκαν ως προς την υπαναχώρηση του σχετικά με τις υπηρεσιακές ταυτότητες των μεταταχθέντων και απαίτησαν να ισχύσει και σε αυτούς τους συναδέλφους ότι θα ισχύσει σε όλους τους υπολοίπους συνταξιούχους σιδηροδρομικούς.
Ακόμα, ήρθαμε σε επικοινωνία με τον εκπρόσωπο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ κ. Πιέρο Μαναρίνο (Pierro Mannarino) ο οποίος δεσμεύτηκε να γίνει συνάντηση με το προεδρείο της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ» στις 22 ή 23 του Μάη ώστε να συζητηθούν τα αιτήματά μας.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους σε αγωνιστική ετοιμότητα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Ενημερώνουμε ότι η συγκέντρωση που αποφασίστηκε να γίνει την Παρασκευή 10 του Μάη μία η ώρα στην Καρόλου, ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ, εν όψει της επικείμενης συνάντησης με τον εκπρόσωπο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.









https://www.trenotita.gr/news/303-μαζική-έκτακτη-συνέλευση-και-παράσταση-στη-διοίκηση-της-τραινοσε.html