Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Bίντεο ΣΟΚ : Ίσως το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα της συριζαικής κουλτούρας της ..κωλοτούμπας

Είναι πλέον πασιφανές σε όλο το πανελλήνιο  ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί  τον βαστάζο του κεφαλαίου ,της ΕΕ ,του ΝΑΤΟ αλλά επιδιώκει με μανία να παρουσιάζεται ως φιλολαικό και αριστερό κόμμα.!!!!
Ενώ είναι  κυριολεκτικά αδίστακτοι στο να υιοθετήσουν οποιαδήποτε αντιλαική πολιτικη που σφαγιάζει κεκτημένα και δικαιώματα ,καταρακώνει το λαικό εισόδημα,ξεπουλαει την δημόσια περιουσία ,κόβει συντάξεις,έρχονται και μιλάνε για το τέλος των μνημονίων!!!

Μάλλον αντί για το τέλος των μνημονίων πρόκειται για την  αρχή της αέναης λιτότητας  αφού  με τα ματωμένα πλεονάσματα  που συμφώνησαν με τους εταίρους τους   δένουν τον λαό μέχρι το 2060 και.. βλέπουμε,ενώ το χρέος  παραμένει σε απίστευτα ύψη .Επιμήκυνση φτώχειας δηλαδή μέ λίγα λόγια..
Όσο περισσότερο θα τσακίζονται τα λαϊκά δικαιώματα από την αντιλαϊκή πολιτική τόσο καλύτερο βαθμό θα βάζουν τα μονοπώλια και τόσο μεγαλύτερη αξιοπιστία θα δείχνουν οι "αγορές" στην ελληνική οικονομία και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ».

Κατα τα άλλα έρχεται η ανάπτυξη και θα φάμε με χρυσά κουτάλια από τον Αύγουστο και μετά (που είναι παχιές οι μύγες)
Στον στρουθοκαμηλισμό του ΣΥΡΙΖΑ στα όσα έλεγε προεκλογικά και τα όσα πράττει μετεκλογικά δεν πρέπει να  υπάρχει καμία δικαιολογία ή άφεση αμαρτιών από τον λαό.Τα θέλανε και τα κάνανε  όσαν έκαναν αφού  αυτά είχαν σκοπο να κάνουν εξαρχής  αλλά ως χαμαιλέοντες της πολιτικής  και   οπορτουνιστές  ξεγέλασαν τον κόσμο για να αναρριχηθούν στην εξουσία.
Στην αδίστακτη πρακτική τους ενάντια στον λαό η κωλοτούμπα  είναι στην ημερήσια διάταξη σε όλες τις πτυχές και βαθμίδες  τις πολιτικής ζωής του τόπου και για όλες τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις.
Στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω θα καμαρώσετε την θεαματική κωλοτούμπα και   το θράσος της της Ρένας Δούρου απέναντι σε όσα έλεγε προεκλογικά  και όσα λέει με την καρέκλα αγκαλιά
Είδαμε και ξαναείδαμε το βίντεο αφού αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο.!!Θαυμάστε την :