Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021

Ιστορίες για ασβούς επεισόδιο νο 4 (Μας έσωσε και στον ΕΦΚΑ-θέλει να αγιάσει)


Σκορπάει το γέλιο σε όλους τους σιδηροδρομικους ο  γραφικός συνδικαλιστής  και αυτόκλητος «σωτήρας» των σιδηροδρομικών.Στη νέα του επίθεση εναντίον μας τα βάζει με ανεμόμυλους και φανταστικούς γίγαντες με φανερή έλλειψη ψυχραιμίας.

Σχετικά με τον συνάδελφο που ασχολήθηκε με το θέμα των πλασματικών ετών στον ΕΦΚΑ η αναφορά μας για τους μετά «Χριστόν προφήτες»  ενώ δεν αναφέρονταν στον γραφικό συνδικαλιστή -παπαρολόγο  αλλά σε κυβερνητικά παπαγαλάκια τον έκανε να εκραγεί!!  Η πραγματικότητα είναι ότι είχε δίκιο για την έκρηξη του καθώς ήταν απαράδεκτη η παράλειψη μας  να μην τον αναφέρουμε ξεχωριστά .(Όπως λέει ο λαός όποιος έχει την μύγα..μυγιάζεται) καθώς με την ανάρτηση του ...μαρτυράει χωρίς ξύλο που λένε...

1.Οι ημερομηνίες  α) του ερωτήματος του συναδέλφου Αλεξανδρή προς τον ΕΦΚΑ  (8 Ιουλίου 2021 ) και η απάντηση του ΕΦΚΑ στις (20 Δεκεμβρίου 2021 ) είναι αδιάψευστοι μάρτυρες για το ποιος ανακίνησε το θέμα και ποιος κοίταγε τα άστρα.

2.Στο  επαναλαμβανόμενο ψέμα ότι η ΠΕΠΕ είναι το μοναδικό σωματείο που ανακίνησε το θέμα για τον υπολογισμό των δευτερευουσών στο εφάπαξ των μηχανοδηγών έχουμε να πούμε  

α) οτι αυτό ξεκίνησε από ένσταση του συναδέλφου  συνταξιούχου μηχανοδηγού Πατσιώτη.

β)Στο ψέμα και στην αθλιότητα του συγκεκριμενου συνδικαλιστή  περί του μοναδικού σωματείου που ασχολήθηκε  με το θέμα απάντησε ο ίδιος ο συνάδελφος συνταξιούχος μηχανοδηγός  με ανοιχτή  επιστολή του.

(Το ίδιο ψέμα είχε επαλάβει τότε μέσα από τον ιστότοπο του ο συγκεκριμένος συνδικαλιστής  με ένα απαράδεκτο σχόλιο το οποίο παραθέτουμε)

Δυστυχώς όμως για τον ίδιο λίγο μετά ήρθε η ανοικτή επιστολή του  συναδέλφου Πατσιώτη που κυριολεκτικά τον ξεφτίλισε στα μάτια των σιδηροδρομικών .Επιστολή που παραθέτουμε

3) Στην απαράδεκτη αναφορά του για το τι βλέπουν οι μηχανοδηγοί στους λογαριασμούς τους από τις ενέργειες του θα θυμίσουμε ότι έχουν περάσει 10 χρόνια από την δικαστική διεκδίκηση για το επικίνδυνο και ανθυγιεινό και οι περισσότεροι δεν είδαν απολύτως τίποτα στον λογαριασμό τους.Αντιθέτως πολύ λίγοι το πληρώθηκαν αναμεσά τους σημερινοί συνδικαλιστές.Οι υπόλοιποι  ακόμα περιμένουν. (να θυμίσουμε επίσης την αρχική άρνηση να συμπεριληφθεί συνάδελφος στην αγωγή επείδή ήταν αντίθετος συνδικαλιστικά.Ειναι μάλλον χαρακτηριστικό των συνδικαλιστικών εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ για την στάση τους απέναντι σε συνδικαλιστικούς τους αντιπάλους αφού μέχρι διαγραφές έκαναν  σε άλλα σωματεία λόγω αντίθετων ιδεών!!)

4) Στην προκλητική αναφορά περί του «τι τα θέλετε τα σωματεία» έχουμε να απαντήσουμε ότι τα σωματεία είναι απολύτως αναγκαία και αποτελούν  την γραμμή άμυνας  και επίθεσης των εργαζομένων απέναντι στους εργοδότες και τις κυβερνήσεις τύπου ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ κλπ.
Αυτά που δεν ειναι αναγκαία είναι τα εργοδοτικά σωματεία και οι πουλημένες ηγεσίες τους.Δεν είναι αναγκαίοι οι πρόθυμοι που υπογράφουν ότι τους πασάρουν τα αφεντικά .
Η εργοδοτική ΠΕΠΕ χάρισε χιλιάδες ευρώ από τον ιδρώτα των μηχανοδηγών από τις απλήρωτες υπερωρίες με την εργατική νομοθεσία και ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ.
Η εργοδοτική ΠΕΠΕ και η απαράδεκτη ηγεσία της έχει υπογράψει 9ημερη και 7ημερη εργασία σε σσε .
Ο Χατζηδάκης τον οποίο επικαλούνται σήμερα ,λόγω αυτής της διάταξης έκανε παρτυ μέσα στην Βουλή καθώς υπήρξε σωματείο  που τον ξεπέρασε σε νεοφιλελευθερισμό αφού το πενθήμερο έγινε ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ακριβώς όπως θέλει ο υπουργός της ΝΔ.
Συνδικαλιστές της ΠΕΠΕ έφτασαν να δουλεύουν 6 ρεπό το μήνα και όταν ερωτούνται το γιατί  απαντούν προκλητικά  ότι «αυτοί έτσι δουλεύουν» . 
Στον κόσμο βέβαια λένε ότι υπερασπίζονται το πενθήμερο!!!/(για γέλια).Το «υπερασπίζονται» υπογραφοντας  συμφωνίες για επιδότηση της υπερεργασίας  με 30 ευρώ την ημέρα έξτρα με διατακτικές.
Η εργοδοτική ΠΕΠΕ υπέγραψε ντροπιαστικούς όρους σσε όπως το να χάσουν χρήματα όλοι οι συνάδελφοι της τεχνικής βάσης  ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ!!

ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ