Κυριακή 19 Ιουλίου 2020

Ανάλυση από τα  LIDL από συνδικαλιστικά ρεντίκολα.Διχαστική ρητορική και απειλές εναντίον όλων


Στο διαδίκτυο κυκλοφόρησε σπαρταριστό κείμενο «βαρύγδουπης» ανάλυσης με βάση  σενάριο  «επιστημονικής φαντασίας »  από τον γνωστό νόθο και την παρέα του.Κείμενο που φτάνει να δίνει συγχαρητήρια στον ευατό του !!! για μια επιβεβαίωση που δεν έγινε ποτέ.  Αμετανόητος συνεχίζει μέσα απο γελοία επιχειρήματα  να προσπαθεί να αποπροσανατολίσει όσους  μπορεί (αρχίζουν και λιγοστεύουν πλέον ) σχετικά με την μεγάλη αποδοχή που είχε το νέο σωματείο στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Τα «δημιουργικά μαθηματικά» και  το ύφος του κειμένου   (μπορούμε να πούμε ότι μας θυμίζουν το ρόλου του  «ρουφιανάκου» σε ελληνική ταινία  που συνήθως τον έπαιζε ο Αρτέμης Μάτσας με μεγάλη επιτυχία)  φανερώνουν τον πανικό αλλά και την εμμονή στην διχαστική ρητορική  .Ρητορική  με την οποία   νομίζει ότι κάποιος μπορεί να πιστέψει τις μπαρούφες του και την παραπληροφόρηση που μοιράζει απλόχερα δεξιά και αριστερά.


Οι εργαζόμενοι στην πρώην ΕΕΣΣΤΥ  την 1/1/2020  ήταν 
299 μόνιμοι τεχνίτες και διοικητικοί
111 υπάλληλοι ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου
72  υπάλληλοι ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (οι 21 είχαν απολυθεί την προηγούμενη χρονιά από την προηγούμενη διοίκηση )
Σύνολο 482
Οι μαθητές την δεύτερη χρονιά ήταν 76 άτομα

ΤΗΝ 19/7/2020
μετά τις απολύσεις των 72 συναδέλφων αλλά και τις συνταξιοδοτήσεις είναι δυνατόν να συνεχίσουν να εργάζονται στην τεχνική βάση 482 άτομα ; Ποιον προσπαθεί να κοροιδέψει ο νόθος με την μπαρουφολογία του;

ΨΕΜΑ ΠΡΩΤΟ
Οι υπογραφές που εστάλησαν  από τους συναδέλφους  της τεχνικής βάσης ήταν 438 και όχι 485 όπως ψευδώς αναφέρει ο νόθος.Για αυτό το στέκι του είναι παντελώς αναξιόπιστο και επικίνδυνο.

Προσέξτε τι λέει  και μάλιστα κάνει και υπολογισμούς πάνω στο ψέμα!!!!
Τον Ιανουάριο του 2020 η ηγεσία της ΠΟΣ κοινοποίησε λίστα υπογραφών με 485 υπογραφές ( το νουμερο είναι ΨΕΜΑ)  που λογίζονταν ως ιδρυτικά μέλη του δήθεν "νέου" Σωματείου και με τις οποίες ζητούσαν να μην διαπραγματευτούν τα 2 Σωματεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ την ΣΣΕ για τους εργαζόμενους στην τεχνική βάση, γεγονός που είχε ως συνέπεια μέχρι και σήμερα οι συνάδελφοι να μην έχουν ΣΣΕ αλλά και να απολυθούν έμμεσα 82 συνάδελφοι, οι συμβάσεις των οποίων έληξαν στις 30 Απριλίου 2020 (και τους οποίους έχουν όλοι ξεχάσει, ιδιαίτερα οι εκπρόσωποι των ΠΑΣΚ-ΔΑΚΕ). Απο τους 379 μέχρι τους 485 του Γενάρη του 2020, υπολείπονται άλλοι 106. 

Θα μείνουμε στην πρωτοφανή συνδικαλιστική αλητεία  με την οποία ο συνδικαλιστικός απατεώνας κατηγορεί τους εργαζόμενους που έστειλαν την επιστολή με την υπογραφή τους  για το θέμα της σσε ,ως υπεύθυνους για την απόλυση των 72 παιδιών ορισμένου χρόνου αλλά και για τους 21  άλλους που απολύθηκαν ..την προηγούμενη χρονιά!!!!!!!!!!!
Είχε συνέπεια συνάδελφοι όπως διαβάζετε....ΕΙΧΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ....Ομολογεί κάτι ο νόθος;

Θα θυμίσουμε τα όσα  ειπώθηκαν στο περασμένο  συνέδριο της ΠΟΣ για την σσε στην πρωην ΕΕΣΣΤΥ  πάνω ...στον εκνευρισμό τους..

Επειδή λοιπόν από οτι φαίνεται οτι και στα μαθηματικά δεν τα πάει και πολύ καλά (εξάλλου  αυτό φαίνεται και στον αριθμό των χορηγούμενων  αναπαύσεων κάθε μήνα  αφού «χάνονται» 5-6  αναπαύσεις κάθε φορά) υπολογιζει διαφορά στον ψεύτικο αριθμό υπογραφων και οχι με τον αληθινο...

ΨΕΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟ


«Η δικαιολογία για τους απολυμένους (απο το σύνολο των 485) που δεν έχουν δικαίωμα ψήφου είναι αστεία ακόμα και να την ακούμε, όταν στο πρόσφατο συνέδριο  της ΠΟΣ απολυμένος απο την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, μετά 6 μήνες απο την απόλυση του,  ΨΗΦΙΣΕ κανονικά διαμορφώνοντας τον σημερινό συσχετισμό δυνάμεων για την  Ομοσπονδία και την ΓΣΕΕ. Για το δικαίωμα της ψήφου του, είχε κινηθεί Νομικά και η Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών. Η ηγεσία της ΠΟΣ και οι εκπρόσωποι του "τάχα" νέου Σωματείου λοιπόν ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ να ψηφίσουν τα ιδρυτικά μέλη που απολύθηκαν τον Απρίλη (λιγότεροι των 50 συμμετείχαν στο κείμενο των υπογραφών) γιατί μετά θα έπρεπε να απολογείται σε αυτούς για την συνδικαλιστική της ανυπαρξία.  Τους ξεχάσανε αυτή είναι η αλήθεια. Και τώρα δεν θέλουν καν να τους θυμούνται. »
Για το δικαιωμα ψηφου απο το συνολο των 438 (και οχι 485 ) προ απολύσεων  αναφέρεται σε συνάδελφο ο οποίος απολύθηκε από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ και η υπόθεση είναι στα δικαστήρια.
Τι δεν λεει όμως ο νόθος  ;

  • Οτι συμφωνα με το καταστατικό του σωματείου  το οποίο ήταν μέλος ο συνάδελφος προβλέπεται οτι σε περίπτωση απόλυσης και κατόπιν  δικαστικής διένεξης για αυτήν , παραμένει και μετά την απόλυση μέλος του σωματείου . Και ως μέλος του σωματείου ψηφίζει κανονικά.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ Ο ΝΟΘΟΣ;
  • Γιατι δεν αναφέρει  ο νόθος ότι ο συνάδελφος αυτός  εκλεχτηκε με την παράταξη του ΔΙΚΤΥΟΥ και της ΑΣΚ στο σωματείο του;Πως λοιπόν διαμόρφωσε τον συσχετισμό δυνάμεων στην ομοσπονδια και της ΓΣΕΕ;Τι θέλει να πει ο «ποιητής»; Ξέρει  ο νόθος τι ψήφισε ο συνάδελφος;Μήπως θέλει να μας πει οτι δεν ψήφισε την παράταξη του;Που το ξερει ή απλά το υποθέτει;
  • Τι αποφάσισαν τα δικαστηρια για το συγκεριμένο συνέδρις της ΠΟΣ ;Ποια προσωρινή διαταγή και ασφαλιστικά μέτρα κέρδισε ο νόθος ; ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ
  • Υπάρχει δικαστική διένεξη της ΤΡΑΙΝΟΣΕ με τους συναδέλφους  τεχνίτες που έληξε η σύμβαση ; ΟΧΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Υπάρχει μόνο συνδικαλιστική για την επαναπρόσληψη  τους  που κατά  την άποψη μας  πρέπει να γίνει ΧΘΕΣ;Εχουν σταλει  επιστολές διαμαρτυρίας  αλλά και έχουν γίνει και κινητοποιήσεις για το θέμα.Τι κινητοποιήσεις προκήρυξε ο νόθος για το θέμα των απολυμένων στην τεχνική βάση αφού «κόπτεται»  τόσο πολύ για τους τεχνίτες;

Όσον αφορά τα υπόλοιπα τραγελαφικά που δημοσίευεσε προφανώς εν μέσω ταραχής
Στο ΣΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ ψήφισαν λίγοι !! μόλις...379 όταν στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ οι υπάλληλοι είναι 1145 (αμφιβάλουμε και για αυτό το νουμερο)
Αφου οι 379 του ΣΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ  είναι  ....λίγοι ...
οι κατω απο 350 της ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ  τι είναι; 
Οι κάτω από 260  της ΠΕΠΕ τι ειναι ; 

Στο ΣΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ δεν ψηφισαν στις εκλογές όσοι ήταν σε θερινή άδεια και όσοι ήταν ασθενείς.Στο ΣΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ μπορεί να μην  εγγραφησαν ολοι οι  συνάδελφοι από την πρώην ΕΕΣΣΤΥ   αλλά το νουμερο είναι πάρα πολύ μικρό .Και θα δούμε το επόμενο διάστημα πόσες νέες εγγραφές θα έχει το ΣΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

1)Οσον αφορά τις απειλές του «Μπογδάνου» της έλξης θελουμε να του πουμε  ...«άραξε μεγάλε»   στον δε συντάκτη στο στέκι  να μην ταυτίζει τα ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ  ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΩΝ ΚΑΘΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ.

2)Σύμφωνα με γραπτή  δήλωση  του πρόεδρα στο διαδίκτυο  «Οι μηχανοδηγοί δεν είχαν καμία όρεξη,ούτε έχουν,να ασχολούνται με άλλους χώρους.» τότε γιατι τριγύρναγε στα μηχανεργοστάσια βγάζοντας λόγο στις συγκεντρώσεις;Τι έλεγε στις συγκεντρωσεις στους τεχνίτες και γιατί;

3) Η  δημοκρατία από ότι φαίνεται   ενοχλεί  τον συντάκτη    στο στέκι  καθώς από την μία δηλώνει  « κανένα πρόβλημα δεν έχουμε με τους συναδέλφους που αποφάσισαν να οργανωθούν στο "νέο" Σωματείο»» αλλά από την άλλη  «απλά και όμορφα» ως γνήσιος εκπροσωπος  τύπου  με πρακτικές συνδικαλιστικής ΚΑΜΟΡΑ τους απειλεί με διαγραφές !! .....θέλουμε να δηλώσουμε.....Πω πωωωωω  ΣΚΙΑΧΤΗΚΑΜΕ...

ΥΓ ....προς το συνδικαλιστικό ρεντίκολο. που καταλαβαίνει μόνο σε άλλη γλώσαα....
ΓΕΛΑ ΤΩΡΑ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ  ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ