Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Σχόλιο Λοκομοτίβα για την «αύξηση» του κατώτατου μισθού..

Όμως αυτό που μας έκανε μεγάλη εντύπωση ήταν το απύθμενο θράσος των κυβερνητικών σφουγγοκωλάριων που βγήκαν να το  πανηγυρίσουν  και να το χαρακτηρίσουν ως σημαντική στιγμή για τον κόσμο της εργασίας!!
ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ .!!! 
ΤΑ 20 ΕΥΡΩ ΑΥΞΗΣΗ  (ΜΕΙΚΤΑ) ΤΟ ΜΗΝΑ   ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ  ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ !! σύμφωνα με  τους συριζαίους στο σιδηρόδρομο!!!
Αλλά γιατί να τους πειράξει η κυβερνητική κοροιδία; ;Εδώ συμφώνησαν σε υποκατώτατο μισθό για τον εκπαιδευόμενο μηχανοδηγό και το θεωρούν και επιτυχία από πάνω !!!Συμφώνησαν στην κατάργηση της αμοιβής της εφεδρείας.Συμφώνησαν στην περικοπή της αμοιβής τους ελιγμούς.Πανηγύριζαν για το  αριστερό ενιαίο μισθολόγιο που μείωσε τους βασικούς.Πανηγύρισαν την επαναφορά στο ενιαίο μισθολόγιο του Σαμαρά για τις δευτερεύουσες!!Οι άνθρωποι δέν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο
Με 20 ευρώ το μήνα  αύξηση  αλά ΣΥΡΙΖΑ και με σφραγίδα ΝΔ* κάνουν και τούμπες ..άμα λάχει.
(* Και όλα αυτά με την εφαρμογή ενός μνημονιακού νόμου που είχε νομοθετήσει ο Βρούτσης της ΝΔούλας  οποίος μάλιστα πανηγυρίζει  και από πάνω γιατι λέει το 20άρικο  το δίνει ο δικός του νόμος!!Πάρε τον έναν και βάρα τον άλλο!!)
**Να σημειωθεί δε ότι με τον συγκεκριμένο νόμο τον κατώτατο μισθό θα τον ορίζουν οι κυβερνήσεις και οι εργοδότες.

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ