Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Φίλτατε γγ της ΠΕΣΟΣΕ και ταλαντούχε «γητευτή αλόγων»..

ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΓΡΙΒΑΣ;
Σκόρπισε το γέλιο στον σιδηρόδρομο  η «παρέμβαση» απάντηση του συνδικαλιστή του ΔΙΚΤΥΟΥ και σημερινού γγ της ΠΕΣ ΟΣΕ.
Στο ενδιάμεσο της 24ωρης απάσχολησης των συνδικαλιστών του ΔΙΚΤΥΟΥ για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων  της κυβέρνησης  ΣΥΡΙΖΑ αλλά και όλων των εργοδοσιών στο σιδηρόδρομο  «ξεκλέβουν» λίγο χρόνο για να διασκεδάσουν τους σιδηροδρομικούς με κωμικά κείμενα ..



Γιατι μόνο ως κωμικό κείμενο μπορείς να εκλάβεις τέτοια απάντηση καθώς κάτω από  άλλες  συνθήκες ούτε καν θα μπαίναμε στον κόπο να απαντήσουμε σε φαιδρούς τύπους που παριστάνουν τον εκπρόσωπο εργαζομένων...και ειδικότερα των σταθμαρχών.
Το να σε αποκαλεί χαμαιλέοντα της ΠΟΣ το μέχρι χθες παιδί για τα θελήματα της ΠΑΣΚ πάει πολύ..
Το να σε αποκαλεί σαλτιμπάγκο της πλειοψηφίας της ΠΟΣ   καποιος που  άσκησε όλα αυτα τα χρόνια συνδικαλισμό με τα χέρια κάτω ειναι άνω ποταμών..
Το απαντητικό κείμενο του γγραμματέα της ΠΕΣΟΣΕ είναι συρραφή παπαρολογίας με πυρήνα διάφορα  «βρισίδια» και είναι φανερό ότι είναι γραμμένο εν μέσω πανικού και έλλειψης ψυχραιμίας...«Λίθοι και πλίνθοι και ξύλα και κέραμοι ατάκτως ερριμμένα»

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ

Εκτός του ότι δεν καταννοεί αυτά που γράφει και πέρα του ότι «σκόνταψε στον Μπαμπινιώτη »αφού   μοιράζει απλόχερα άγνωστες έλληνικές (!)  λέξεις με αποκορύφωμα την ....εφεκτικότητα (γέλασαμε πολύ ) το κυριότερο δεν απαντά σε τίποτα...
 Γιατί ενοχλήθηκε ο γγ της ΠΕΣ ΟΣΕ;
  • Γιατί αντιλήφθηκαμε πολύ καλά πίσω  από τις αποτυχημένες γλωσσοπλαστικές  του απόπειρες  το  οργανωμένο σχέδιο  του ΔΙΚΤΥΟΥ και της ΕΝΟΤΗΤΑΣ  για της διάλυση της ΠΟΣ.
  • Γιατί έχουμε την νοημοσύνη εν μέσω λεκτικών σκουπιδιών να ανακαλύπτουμε την βελόνα που θέλουν να κρύψουν στα άχυρα...
  • Γιατί  ενημερώσαμε ότι το πρωην παιδί για τα θελήματα της ΠΑΣΚ δεν κατηγορεί την πλειοψηφία της ΠΟΣ και καλά θα έκανε  αν το έκανε πραγματικά αλλά λειτουργεί ως λαγός και κατ εντολήν τρίτων..Των αφεντικών και της κυβέρνησης που  την υπηρετεί πιστά..
Μιλάνε για μικροαστική αντίληψη τα...ανθρωπάκια ...με το μεγάλο είδωλο ;Αυτοί που ντύνουν τα στερεότυπα με επαναστατικά λογίδρια του κώλου και κρύβουν την συμβατικότητα τους με συνδικαλιστική ανυπαρξία και με το οι άλλοι φταίνε!!
Ποιο είναι το κοινωνικό γίγνεσθαι σήμερα που δεν καταλαβαίνουμε εμείς αλλά καταλαβαίνει ο γγ της ΠΕΣΟΣΕ ;
Τα..σκισμένα μνημόνια;Τα ξεπουλήματα της δημόσιας περιουσίας;Οι Πολάκηδες; Τα μαγκάλια του θανάτου; Η αύξηση της απασχόλησης με ελαστικές μορφές εργασίας; Δεν είδαμε καμιά ανακοίνωση από τον γγ της ΠΕΟΣΕ για την δοκιμαζόμενη κοινωνία από τις κυβερνητικές πρακτικές...
Στα δε περι κλαδικής σύμβασης  και τον  ν  1264  που εμείς δεν γνωρίζουμε  και τον ξέρει καλά ο γγ της ΠΕΣΟΣΕ να ρωτησει τον πρόεδρο του ή την «νομεκλατουρα» του ΔΙΚΤΥΟΥ ( καθώς μόνο οι του ΔΙΚΤΥΟΥ συνδέονται με κυβέρνηση και αξιωματούχους της) γιατί θέλει να υπογράψει συλλογικη συμφωνία κατά το παράδειγμά άλλων φαιδρών τύπων και ομόσταυλων του;

Στον δε χαρακτηρισμό  που μας απεύθυνε ως ΜΑΜΑΚΑ  γιατί τον ξεπροστιάσαμε   ως διασπαστή και την φρασεολογία πεζοδρομίου που έντυσε το κείμενο του συμπεραίνουμε ότι ήταν από την έλλειψη νηφαλιότητας  και ο νοών νοείτο!

Όσον αφορά το τι κέρδισε η ΠΕΟΣΕ και τα ποσοστά της παράταξης του ΔΙΚΤΥΟΥ σε αυτήν έχουμε να πούμε και να ρωτήσουμε τον γγ της ΠΕΣΟΣΕ
Πόσα ρεπό παιρνουν οι σταθμάρχες το μήνα;
Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν σταθμάρχες με συνεχόμενη εργασία 30 ημερών;
Είναι αλήθεια ότι σταθμάρχες δουλευουν συνεχόμενα 24ωρο;
Πόσα χρόνια  έχουν να πάρουν καλοκαιρινή άδεια οι σταθμάρχες;
Αλήθεια τι συμβαίνει με το εκτός έδρας;

Το ποιος είναι τοξικομανής της πλειοψηφίας φαίνεται από την επίκληση του 72,8% και την αλαζονεία που βγάζει μάτι...
Και επειδή ξέρουμε να απαντάμε και έτσι και αλλιώς ..συνάδελφε γραμματέα της ΠΕΣΟΣΕ επειδή βλέπουμε οτι είσαι ειδικός στα άλογα  και  ειδικά στους ΔΟΥΡΕΙΟΥΣ ΙΠΠΟΥΣ αλλά και στις ...ποτίστρες  έχουμε να σου πούμε   

" Καλοχαιρέτα τον πεζό όταν καβαλικέψεις για να σε χαιρετά κι αυτός όταν θα ξεπεζέψεις"


 ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ