Κυριακή 24 Μαρτίου 2024

Ποιο πουλημένος γίνεσαι λακές. (Παριστάνουν τον ανήξερο)

ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ!

Μετά την έξωση των μηχανοδηγών από τον χώρο του αεροδρομίου στις 19-3-2024  η πουλημένη πλειοψηφία της ΠΕΠΕ θυμήθηκε να «αντιδράσε»ι μερικές ημέρες μετά  το κλειδωμα και  μόνο αφού το θέμα δημοσιοποιήθηκε .

Σήμερα (5 μέρες) μετά οι μηχανοδηγοί περιφέρονται στο αεροδρόμιο χωρίς χώρο αναμονής.Άλλο ένα κατόρθωμα μέσα σε λίγους μήνες.!!

Μάλιστα όπως ανακοίνωσαν για το συγκεκριμένο θέμα  προχώρησαν σε έκτακτη συνάντηση (4 ημέρες μετά) με την διεύθυνση λειτουργίας της εταιρείας   (-αφού όμως πρώτα δημοσιεύθηκαν φωτογραφίες που έστειλαν εργαζόμενοι  - με τα πράγματα της αίθουσας των μηχανοδηγών  να είναι στοιβαγμένα σε μία αποθήκη του αεροδρομίου με αποτέλεσμα να αναστατωθούν οι συνδικαλιστές)

Η συνδικαλιστική μαριονέτα που είναι μόνο κατ'ονομα πρόεδρος της ΠΕΠΕ  (και που  προκαλεί το γέλιο σε κάθε του εμφάνιση ή δημόσια τοποθέτηση)  το μόνο που επιθυμούσε είναι  να μην δημοσιοποιηθεί το θέμα («και του χαλάσει το  image»  ) καθώς επί  πολλές ημέρες «κοίταγε τα ταβάνια»  παρόλο που  είχε ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ από συνδικαλιστή της μειοψηφίας ότι ακούγεται ότι θα κλειδωθεί ο χώρος των μηχανοδηγών  στο αεροδρόμιο.

Όλο αυτό το διάστημα  τι ακριβώς έκανε; Η απάντηση είναι ΤΙΠΟΤΑ.

Αφού πήρε άδεια να μιλήσει η εγγαστρίμυθη μαριονέτα καθώς πρώτα έπρεπε να ρωτήσει  για το τι θα πει  ήρθε η αντίδραση  του ιστότοπου-βόθρου εναντίον μας(αναμενόμενη αντίδραση φυσικά)  καθώς εκνευρίστηκαν  από  την δημοσιοποίηση του θέματος αφού   ο πρόεδρος-μαριονέτα του «αόρατου» επιθυμούσε να κρύψει το θέμα και να μην πάρει  δημοσιότητα..Γραφικό του είπε να μας λέει το αφεντικό του αυτό ξέρει μόνο να κάνει και αυτό κάνει !! Για τίποτε άλλο δεν κάνει.

Ακριβώς δλδ  όπως έκανε και  συνεχίζει να κάνει  όλο το τελευταίο διάστημα σε θέματα και προβλήματα  που αφορούν τους μηχανοδηγούς.Βρίζει αυτούς που του κάνουν κριτική και προσπαθεί να  βάζει όλα τα προβλήματα  κάτω από το χαλί!!

Για τις αποσπάσεις στο Βόλο έκανε τον «κινέζο»..Όπως κάνει και τον κινέζο στις διάφορες επικουρίες που εμφανίζονται εντελώς ξαφνικά..(Θα απαντήσει ο συνδικαλιστικός απατεώνας γιατί αλλού αποσπάσεις και αλλού επικουρίες ή θα του χαλάσουμε το τριήμερο με τις ερωτήσεις μας;)

Θα πάρει θέση για τις απαράδεκτες θεωρίες συνομωσίας που θίγουν τους αδικοχαμένους συναδέλφους μας της εμπορικής αμαξοστοιχίας ή θα συνεχίσει να κρύβεται;

Δημιοσιότητα έδωσε μόνο σε θέμα που αφορά τον ίδιο  αλλά ακόμα και εκεί ντρόπιασε τον κλάδο των μηχανοδηγών με τα όσα έλεγε.


ΥΓ Προς τον γνωστό ιστότοπο του «αόρατου» και των αχυρανθρώπων του 

Από οτι φαίνεται όντως το  δικό σας το σπίτι  σε άλλους νοικάστηκε  ικαι σε λίγο θα βαράτε τα κουδούνια για να σας ανοίξουν.Δεν σα άρεσε ε;