Τρίτη 19 Μαρτίου 2024

Ούτε χιλιοστό δεν πέσαμε έξω.Ούτε κουβέντα από την πλειοψηφία της ΠΕΠΕ

 


Στην ομιλία της  στο Ευρωκοινοβούλιο η πρόεδρος του συλλόγου θυμάτων των Τεμπών κα Καρυστιανού ανέφερε οτι η εμπορική αμαξοστοιχία μετέφερε αδήλωτη  εύφλεκτη και παράνομη ουσία.

Μας κάνει εντύπωση που η συγκεκριμένη δήλωση αναδημοσιεύθηκε ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ από  ιστότοπο που διαχειρίζονται συνδικαλιστές της πλειοψηφίας της ΠΕΠΕ. Το γνωστό ΣΤΕΚΙ ΤΟΥ ΒΟΥΡΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ.ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ από τους συγκεκριμένους..

Η κα Καρυστιανού μπορεί να λέει ότι θέλει και να κατηγορεί όποιον θέλει χωρίς να υπάρχει καμία απάντηση;

Καλά κάνει και αγωνίζεται για την δικαίωση των θυμάτων του δυστυχήματος.Σε αυτόν τον αγώνα πρέπει να προσβάλεται η μνήμη άλλων θυμάτων;Η μνήμη των εργαζομένων;

Είναι δυνατόν να προσβάλλονται τόσο  βάναυσα και να κατηγορούνται με τέτοιο τρόπο οι αδικοχαμένοι συνάδελφοι μας; ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ;  ΑΠΑΝΤΗΣΗ :ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ .

Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ που θέλει να αποκαλείται πρόεδρος των μηχανοδηγών περιφερόνταν στα κανάλια για να υποστηρίξει τον ευατό του δεν βρήκε ούτε ένα δευτερόλεπτο για να υποστήρίξει την μνήμη του Δημήτρη και του Σπύρου.Μα δεν έχει ίχνος τσίπας;

Το χαμένο βίντεο σας μάρανε.Δεν ντρέπεστε καθόλου;ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ  ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ;ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΙΟ;