Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024

Σιωπά η πλειοψηφία της ΠΕΠΕ απέναντι στις θεωρίες συνομωσίας.


Τηρεί προκλητική  σιωπή!!! η  πλειοψηφία της ΠΕΠΕ απέναντι τις απαράδεκτες θεωρίες συνωμοσίας  που μιλάνε για μαύρα βαγόνια,για μεταφορά ξυλολίου που δεν δηλώθηκε και άλλα τέτοια που  στην ουσία  σπιλώνουν την μνήμη των αδικοχαμένων  συναδέλφων μας της εμπορικής αμαξοστοιχίας.

Διάφορά έντυπα αλλά και ηλεκτρονικά μέσα που πρόσκεινται σε συγκεκριμένους κομματικούς χώρους αναπαράγουν συνεχώς τις απαράδεκτες θεωρίες συνωμοσίας  που εμφανίζουν  τους συναδέλφους μας να κάνουν μεταφορά βαγονιών χωρίς παραστατικά ή με εκρηκτικά φορτία κλπ.

Αυτά τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα έχουν ουκ ολίγες φορές φιλοξενηθεί και διάφορες  ειδήσεις τους έχουν αναδημοσιευθεί  κατά καιρούς   από τον γνωστό ιστότοπο βούρκο της πλειοψηφίας της ΠΕΠΕ.Μας τα παρουσίαζαν  τόσο καιρό και ώς έγκυρα μέσα ενημέρωσης τρομάρα τους.(Λίγη ντροπή δεν υπάρχει;)

Η πλειοψηφία της ΠΕΠΕ γνωρίζει πολύ καλά ποιά είναι η διαδικασία  της παραλαβής  της εμπορικής αμαξοστοιχίας ,ποιά είναι τα καθήκοντα των μηχανοδηγών,ποια τα καθήκοντα του υπολόγου,της δελτιοθήκης,του επισκέπτη,των σταθμαρχών,για να αναχωρήσει μια εμπορική αμαξοστοιχία απο τον αρχικό σταθμό.

Στα έγγραφα τα οποία παραλαμβάνουν επί υπογραφή τους  οι μηχανοδηγοί των εμπορικών αμαξοστοιχιών ,αναγράφονται,βάρη,άξονες,δυνατότητες πέδησης,είδος φορτίου,αριθμοί βαγονιών,ταυτότητες βαγονιών και όλα αυτά ελέγχονται από άλλα δύο άτομα.

Αντί λοιπόν η απαράδεκτη ηγεσία της ΠΕΠΕ να βγεί μπροστά και να προστατέψει την μνήμη των συναδέλφων μας της εμπορικής αμαξοστοιχίας ΣΙΩΠΑ.

Μήπως έτσι κλείνουν το μάτι στις θεωρίες συνομωσίας και στα όσα απαράδεκτα κυκλοφορούν διάφοροι  για αντιπολιτευτικούς λόγους;

Είναι ξεκάθαρο ότι την πλειψηφία της ΠΕΠΕ την  ενδιαφέρει  πρώτα ο ΣΥΡΙΖΑ και μετά οι μηχανοδηγοί.Μεγαλύτερη κάψα έχουν να φωτογραφίζονται με νυν και πρώην κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ παρά να ασχολούνται με τα πραγματικά προβλήματα του κλάδου.

Ο κυριολεκτικά  απαράδεκτος πρόεδρος -μαριονέτα της ΠΕΠΕ βγαίνει στα κανάλια και μας ντροπιάζει σαν κλάδο με τα όσα λέει για θέμα που τον αφορά  και δεν βρίσκει ούτε 2 λέξεις να πει για τα απαράδεκτα που  αναπαράγονται συνεχώς  από  κάτι «ειδικούς» και θίγουν την μνήμη των συναδέλφων μας.

Αλλά ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ