Τρίτη 15 Ιουνίου 2021

Δελτίο τύπου ΣΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την στάση εργασίας


 

ΑΘΗΝΑ, 15/6/2021 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

     Το Σωματείο Εργαζομένων Προσωπικού ΤΡΑΙΝΟΣΕ συμμετέχει στην 4ωρη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ   στις  16 ΙΟΥΝΗ 2021 από 12:00 έως  16:00, που προκήρυξε η   Π.Ο.Σ , ενάντια  στο << εργασιακό νομοσχέδιο >>.

     Η συμμετοχή στην απεργιακή κοινοποίηση στις 10/6/2021  έδωσε ξεκάθαρα και ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση για το εργασιακό νομοσχέδιο «Με Εξαθλιωμένους Εργαζόμενους, Ανάπτυξη Δεν γίνεται», όπως ήταν το βασικό σύνθημα της Πανελλαδικής Απεργίας.

     Σε αυτή την ιδιαίτερη συγκυρία με συνέπεια στην ιστορία και τους αγώνες εργαζομένων  και με αίσθημα ευθύνης, είμαστε αντίθετοι στο αντεργατικό νομοσχέδιο της Κυβέρνησης. 

     Αγωνιζόμαστε με κάθε μέσο που διαθέτουμε. Προτάσσοντας το λόγο, τα επιχειρήματα και τις διεκδικήσεις μας. 

     Η ψήφιση του Νομοσχεδίου θα επιφέρει ραγδαία αύξηση της ανεργίας, τεράστιο πλήγμα στην αγορά εργασίας, στη συλλογική αυτονομία αλλά και στην κοινωνία. 

 

     Το ΣΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ  θα συνεχίσει να δίνει τη μάχη του, ώστε να μην ενταθούν οι συνθήκες εργασιακής ζούγκλας που ήδη υφίστανται οι εργαζόμενοι, οι οποίοι μετά τα βάρη των μνημονίων σηκώνουν στην πλάτη τους τώρα και τις οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας

     Είναι καθήκον όλων μας να συμμετέχουμε αγωνιστικά και δυναμικά στην ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ  της 16 Ιούνη για να διατρανώσουμε για άλλη μια φορά την αντίθεση μας σε αυτό το Νομοσχέδιο. Πρέπει να αποτρέψουμε την επίθεση ενάντια στο δικαίωμα μας στη ζωή και τη δουλειά.


    ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ  ΣΤΙΣ 16 ΙΟΥΝΗ


ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ

στο συλλαλητήριο, στις 4 μ.μ. έξω από την Βουλή, στην Πλ. Συντάγματος


ΣΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ