Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Άρχισαν και πουλάνε τρέλα !!!

Είναι να απορείς με το θράσος μερικών !!.Μπροστά στα μάτια μας προσπαθούν να κάνουν το άσπρο μαύρο για να καλύψουν τα δικά τους λάθη,τις παραλείψεις αλλά και τον δόλο στις ενεργειές τους.
Το κύκλωμα έκτρωμα του προαστιακού εστάλη στο πρόεδρο και τον διευθ.σύμβουλο  της ΤΡΑΙΝΟΣΕ με κρυφή αλληλογραφία από τον πρόεδρο της ΠΕΠΕ .Στην ΔΙΚΑΜ  δεν εστάλη τίποτα.

  • Το κύκλωμα  φέρει την υπογραφή του προέδρου της ΠΕΠΕ και σύμφωνα με την δική του λογική   πριν λίγες ημέρες α)αποκτήσαμε πρόσβαση στο Κιάτο μέσω Χαλκίδας β) εξοικονομήσαμε 1 υπηρεσία!!(καταργήθηκε υπηρεσία ελιγμών 14:00-22:00) και γ) οι υπηρεσίες έχουν ικανοποιητικά διαλείμματα 5 λεπτά !!στην αθήνα ,12 λεπτά !!στο ΣΚΑ και 9 λεπτά !!στο αεροδρόμιο.**Μάλιστα έφτασαν στην οικτρή αθλιότητα να αθροίζουν τις αλλαγές χειριστηρίων και να λένε ότι υπάρχει συνολικό διάλειμμα 40 λεπτών!! για τον μηχανοδηγό και μάλιστα είμαστε και  γραφικοί που δεν το βλέπαμε!!!!(κοινώς 'το τερμάτισαν')
  • Η διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ απέστειλε εντολή στην ΔΙΚΑΜ να εφαρμόσει τα κυκλώματα αφού κατά την άποψη της  είχαν την σύμφωνη γνώμη του σωματείου!!Δηλαδή την σύμφωνη γνώμη και του γραμματέα  της ΠΕΠΕ για το άθλιο κύκλωμα του προέδρου της ΠΕΠΕ.
  • Η διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, που  τόσο καιρό έψαχνε την περαιτέρω εντατικοποίηση της εργασίας των μηχανοδηγών  βρήκε την λύση που έψαχνε αφού οι 2 συνδικαλιστές του σωματείου και  γνήσιοι  εκπρόσωποι του κυβερνητικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού (παλιού και νέου) λειτούργησαν για λογαριασμό της και  ως υπερασπιστές των συμφερόντων της εργοδοσίας πρόσφεραν  την εντατικοποίση στο πιάτο.Ο αντιπρόεδρος της ΠΕΠΕ και άλλα μέλη του σωματείου ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΙΠΟΤΑ για αυτή την πισώπλατη συμφωνία.
  • Επομένως δεν υπήρξε ποτέ καμία διαβούλευση με κανέναν,Η ΑΣΚΕ και η ΝΕΑ ΕΛΞΗ με ανακοίνωσεις τους καταδίκασαν τα κυκλώματα και ζήτησαν την έναρξη διαβούλευσης και συνεδρίασης της τοπικής γραμματείας του ΜΑΙ.Καμία απάντηση από την ΠΕΠΕ.
  • Οι αντιδράσεις των μηχανοδηγών αλλά   και  τα λάθη που υπάρχουν στο κύκλωμα ,όπως επίσης και η άθλια διαχείριση του από τους 2 προισταμένους προγραμματισμού  στο ΜΑΙ οδήγησαν ήδη σε αδιέξοδο{.Στο κύκλωμα δεν υπάρχει πλέον εφεδρεία απο 14:00-22:00 με αποτέλεσμα να δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα( πχ με το 60 προσφάτως που χρειάστηκε άλλλη ΔΗ.) Με το 1233 δεν υπάρχει άτομο στην Αθήνα να κάνει ελιγμούς καθώς ο μηχανοδηγός αναχωρεί αμεσα με το 1133 για να σχολάσει στο ΜΑΙ. }Οι καταργήσεις των εφεδρειών είναι επιλογή της διοίκησης και των 2 προγραμματιστών του ΜΑΙ  όπως κάνουν  από την πρώτη στιγμή που ανέλαβαν εδώ και μήνες.Μάλιστα θα θυμίσουμε ότι σε πρόβλημα που δημιουργήθηκε με εμπορικό συρμό πριν λίγοι καιρό(δεν υπήρχε μηχανοδηγός) ποιος συνδικαλιστής έπαιρνε τηλέφωνο στέλεχος της  ΤΡΑΙΝΟΣΕ και έλεγε'' σου εχω άτομο μην ανησυχείς για το εμπορικό;''Ποιος άραγε;
  • Σήμερα μετά τις αντιδράσεις μηχανοδηγών από όλες τις παρατάξεις( σ.σ και από την συνεξέλιξη)  και αφού οι δικαιολογίες τύπου σχολάς νωρίτερα (μετά από 5 ώρες σερι χειριστήρια κάνεις και μανούβρα) έπεσαν στο κενό το ...έριξαν στην παλαβή!!!!!
  • ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ.!!!!ΠΟΙΟΣ- ΤΙ -ΠΟΥ -ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ;ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ(σσ είχε ή δεν είχε διάλειμμα τελικά στις υπηρεσίες προαστιακού;) ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΩΡΑ!!Αλλά το κορυφαίο  είναι  το εξής: Οι ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΆ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ....αλλά  παράλληλα λένε ότι οι υπηρεσίες είναι αθλιες βέβαια και οι μηχανοδηγοί εργάζονται 10ημερα σερι!!Η απόλυτη εγκεφαλική ταραχή διαδέχεται τον γκαιμπελισμό και πάλι από την αρχή..
  • ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ!!!αφού βέβαια πριν τα έστειλαν από την πίσω πόρτα στους διοικούντες...
  • Αυτά πλέον δεν πείθουν κανένα και η εικόνα διάλυσης του μηχανοστασίου βαρύνει εκτός από  τους εκπροσώπους του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού και τον προιστάμενο κεντρικής υπηρεσίας αλλά και τον διευθυντή ΔΙΚΑΜ.
  • Το κύκλωμα του προαστιακού  είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και πλέον αυτό  το αυταπόδεικτο γεγονός είναι καθολικής αποδοχής από τους μηχανοδηγούς όπως  και το ότι  ο εμπνευστής του και οι συμφωνούντες μαζί του  φέρουν ακέραια την ευθύνη των πράξεων τους.
  • Το να πουλάνε τρέλα και να στελνουν κατόπιν εορτής κύκλωμα με μισοδιαλείμματα στην διοίκηση για να φανούν ως<< αγωνιστές>> στον κόσμο  δεν ξεπλένει τίποτα,Απλά τους εκθέτει ακόμα περισσότερο.
ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ