Παρασκευή 7 Μαΐου 2021

Ο Φανφάρας της έλξης ξαναχτυπά..Του έκατσε βαρύ το πασχαλινό αρνί!!



Θυμηδία προκαλούν οι δικαιολογίες και τα φανταστικά σενάρια του νόθου.Μέσα από το στέκι του ,τον γνωστό βοθρολυματικό ιστότοπο ,καταφέρεται  για άλλη μια φορά εναντίον μας με τον γνωστό τρόπο που τον χαρακτηρίζει τόσο συνδικαλιστικά όσο και ατομικά.

Πειράχτηκε ο φαιδρός με   τα όσα αναφέραμε για την απεργιακή ανακοίνωση της ΤΡΙΩΡΗΣ ΣΤΑΣΗΣ !!! της ΠΕΠΕ.Επί μήνες δεν στέλνει την παραμικρή ενημέρωση και ξαφνικά μας παρακαλάει να δημοσιεύσουμε ανακοίνωση .Από σεβασμό προς τους συναδέλφους και μόνο το πράξαμε  .ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Και αυτό δεν αποτελεί διαμαρτυρία από πλευρά μας αλλά απόδειξη οτι το σωματείο κατάντησε προσωπική υπόθεση μιας γραφικής φιγούρας που πηδάει από το ένα κόμμα στο άλλο ανάλογα την περίσταση,και δεν έχει κανένα πρόβλημα να ξεπουλήσει τα πάντα ,δεν έχει κανένα πρόβλημα να αποτελεί το συνδικαλιστικό κατοικίδιο κάθε εξουσίας αρκεί να διατηρεί την καρέκλα.Γιατί για αυτή την κατηγορία ανθρώπων υπάρχει μόνο η καρεκλα και ας είναι και με ..τρία πόδια.Είναι οι γνωστοί σε όλους μας ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ



Σε ποια διάσπαση σωματείου αναφέρεται ο φαιδρός;Υπάρχει και άλλο σωματείο μηχανοδηγών και δεν το γνωρίζουμε; Πληρώνουμε εισφορά στην ΠΕΠΕ και την εισπράττει κάθε μήνα μήπως το ξέχασε αυτό; (Αλήθεια υπάρχουν μηχανοδηγοί στη ΠΕΠΕ που δεν πληρώνουν εισφορές στο ΤΑΠΕΛ ; Μήπως ξέρεις τίποτα για το θέμα φαιδρέ;)Μήπως τον ενοχλεί η ύπαρξη επιχειρησιακού σωματείου στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο οποίο εκ του νόμου έχουν δικαίωμα ΟΛΟΙ οι εργαζόμενοι να συμμετέχουν ;

Μήπως τον ενοχλεί επειδή το επιχειρησιακό σωματείο δεν ελέγχεται από την κομματική παρέα της Κουμουνδούρου ;

Για άλλη μια φορά επαναλαμβάνει το ίδιο ψέμα για τους νέους συναδέλφους συνδυάζοντας το με το συνέδριο της ΠΟΣ .Να του θυμίσουμε οτι για το συνέδριο της ΠΟΣ τα δικαστήρια τον «σφαλιάρησαν» 3 φορές  και είναι φανερό οτι δεν αντέχει ψυχολογικά το βάρος αυτής της εξέλιξης.

Η επιστολή της ΣΥΠΕ για την οποία αναφέρεται ο φαιδρός  εστάλη στο συνέδριο της ΠΟΣ  καθώς μάθαμε ότι από βήματος συνεδρίου της ΠΟΣ ανέφερε ψευδώς ότι δεν υπήρχε καμία αντίδραση για τις  πρόωρες εκλογες που έκανε 2 χρονια πριν λήξει η θητεία του ΔΣ.

Στην επιστολή ως ΣΥΠΕ αναφέραμε ότι στο σωματείο εγγραφηκαν ως μέλη ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΙ ΑΛΛΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ( rail cargo) ενώ δεν είχαν δικαίωμα σύμφωνα με το καταστατικό.To  καταστατικό της ΠΕΠΕ μέχρι και την ημέρα των εκλογών δεν είχε τροποποιηθεί όπως ορίζει η νομοθεσία (κλαδικό σωματείο) και κακώς ψήφισαν μηχανοδηγοί που ανήκουν σε άλλο εργοδότη.

Είναι γνωστές οι πρακτικές του συγκεκριμένου ατόμου καθώς κατα την θητεία μας  στο ΔΣ της ΠΕΠΕ «πέρασε δύσκολα» .Από την αρχή δείξαμε ότι δεν θα ακολουθούσαμε τις ντροπιαστικές τακτικές του και θα ασκούσαμε σκληρή κριτική.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΑΞΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ.Ολο το διάστημα που είμασταν στο ΔΣ ενοχλημένος ο φαιδρός από την κριτική μας και τις προτάσεις  μας αντιδρούσε σπασμωδικά .

Αρνούνταν να μας δώσει κλειδί για το γραφείο του σωματείου,αρνούνταν να μας δώσει κωδικό για το email του σωματείου,μας έστελνε επιλεκτική αλληλογραφία και πολλά άλλα που δείχνουν το πως πραγματικά αντιλαμβάνεται την λειτουργία του σωματείου ή την ύπαρξη της αντίθετης άποψης από την δική του. 

Χαρακτηριστικό για τις πρακτικές του  είναι  το παράδειγμα αυταρχισμού και  έλλειψης δημοκρατίας από το τωρινό ΔΣ της ΠΕΠΕ , στο οποίο κυριολεκτικά καρατόμησε από ιντερνετικού βήματος!!! τον γγ του σωματείου που προέρχονταν από την μειοψηφία επειδή διαφωνούσε με τον ίδιο.

Τα τελευταία 6 χρόνια δεν χρειάστηκε να επενδύσουμε σε κανένα σενάριο καταστροφής  όπως αναφέρει ο φαιδρός καθώς αυτή λόγω των πρακτικών του χτύπησε τον κλάδο σαν τσουνάμι και το χρέος μας  ήταν να προσπαθήσουμε  να την σταματήσουμε.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο «ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ» ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ


Είδαμε να υπογράφεται εξαιτίας του σσε   για συνεχόμενη 9ημερη εργασία.

Κάτι που έκανε σημαία ο σημερινός υπουργός εργασίας στην βουλή αλλά και ο ίδιος ο Κ.Μητσοτάκης όταν ανέμιζαν από το βήμα της βουλής το άρθρο της σσε που υπέγραψε ο φαιδρός με την 9ημερη εργασία.Πόσο μεγαλύτερη ξεφτίλα μπορεί να αντέξει ένας συνδικαλιστής που λέει  ότι είναι «αριστερός» (εδώ γελάμε) και να τον κάνουν σκόνη οι νεοφιλελευθεροι της δεξιάς;Που να ήξεραν οι της κυβέρνησης της ΝΔ και για τα δεδουλευμένα ρεπό συνδικαλιστών .Με 40 και 50  ρεπό όλο το χρόνο !!!! (μαντέψτε ποιος) ακόμα θα γέλαγαν όταν θα άκουγαν διαμαρτυρίες για το πενθήμερο.

  • Είδαμε να εφαρμόζεται εξαιτίας του υποκατώτατος μισθός για τον νεοεισερχόμενο όταν ο «αριστερός» διαμαρτύρονταν για τον υποκατώτατο μνημονιακό μισθό αλλά με μεγάλη ευκολία  τον υπέγραψε για τους συναδέλφους του
  • Είδαμε εξαιτίας του να μην πληρώνονται με επίδομα  τα πτυχία  των νέων συναδέλφων και να μην αναγνωρίζεται η προυπηρεσία τους . (Αλήθεια μιας και θυμηθήκαμε τα πτυχία ποιος ήταν αυτός που με απόφαση του ΔΣ της ΠΕΠΕ πληρώθηκε  από το ταμείο του σωματείου  ποσό που έπρεπε να επιστρέψει στην εταιρεία  λόγω αλλαγών στο μισθολόγιο των πτυχιούχων;Πληρώθηκε τον μισθό του δλδ με λεφτά των μηχανοδηγών.)
  • Είδαμε μέσα σε μια νύχτα να αλλάζει η πληρωμή των ελιγμών,να καταργείται η πληρωμή της εφεδρείας,τα χιλιόμετρα στις αναμονές και τα χιλιόμετρα για τον επιβάτη,
  • Είδαμε να υπερψηφίζεται σσε με το ενιαίο μισθολόγιο όταν ανέλαβε την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ ενώ η ίδια σσε καταψηφίζονταν από τον φαιδρό  όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν αντιπολίτευση!!
  • Είδαμε τον φαιδρό να καταψηφίζει σε ΔΣ της ΠΕΠΕ την διεκδίκηση των υπερωριών σύμφωνα με την εργατική νομοθεσία .Συνδικαλιστής καταψήφισε την διεκδίκηση του ιδρώτα των μηχανοδηγών !!!!
  • Είδαμε τον φαιδρό να στέλνει ΑΚΑΤΟΥΡΗΤΑ κυκλώματα με εμπιστευτική αλληλογραφία που δεν είχαν διάλειμμα και να προσπαθεί να πείσει οτι ήταν διάλειμμα οι 5λεπτες αλλαγές χειριστηρίων.
  • Είδαμε τον φαιδρό να υπογράφει πάγωμα μισθών και την οικονομική καταστροφή των συναδέλφων του τεχνιτών.Είδαμε να υπογράφει όρο οτι δεν καταβάλλεται δεν αναζητείται.Αλλά ποιος έχασε την ντροπή για να την βρεί ο φαιδρός;
  • Είδαμε το φαιδρό να κάνει την κηδεία του επιδόματος ευθύνης για τον μηχανοδηγό  όταν πριν μερικά χρόνια μέτραγε έναν-έναν τους μηχανοδηγούς που έφυγαν χωρίς το επίδομα (για λόγους αντιπολίτευσης φυσικά) .Όταν ανέλαβε την εξουσία  έκανε την κηδεία του  επιδόματος ευθύνης  με ένα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ  ....και ο μήνας έχει εννιά.

Ο κατάλογος του αίσχους  ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΣ

Έρχεται σήμερα ο διασπαστής της ΠΑΣΚ να μιλήσει για διασπάσεις!! Ενώ έδινε τα χέρια  σε καφετέρια για τα ψηφοδέλτια της ΠΑΣΚ μόλις έφυγε  από εκεί  σήκωσε το άλλο «μαγαζί.»

Ο ιστορικός αποστάτης  της έλξης θα πρεπει να πλένει το στόμα του με σαπουνι όταν μιλά για την ΑΣΚΕ και για την ΣΥΠΕ.Αφου η ΑΣΚΕ κατέβηκε στις εκλογές του 2018 τότε πως διαλύθηκε μπορεί να μας εξηγήσει ο φαιδρός;

Μια χαρά συνεργάστηκε ο ίδιος με πασκίτες και δακίτες στην παραταξη του.Με τις άλλες παρατάξεις έχει πρόβλημα στις συνεργασίες.

Πάντως να θυμίσουμε σε όλους τους σιδηροδρομικούς ότι στην ΑΣΚΕ και την ΣΥΠΕ δεν δεχθήκαμε ΠΟΤΕ  συνεργασία ή υποστήριξη αλλά ούτε καν την παραμικρή σχέση με υποστηρικτές της καταδικασμένης εγκληματικής οργάνωσης ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.Για αυτο και περπατάμε με ψηλα το κεφαλι και όχι ντροπιασμένοι από τέτοιους «εναγκαλισμούς»

Για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στις οποίες αναφέρεται ο φαιδρός  το ΔΙΚΤΥΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΨΗΦΙΣΕ ΠΑΡΩΝ .Και αποδεικνύει με αυτό τον τρόπο για άλλη μια φορά τον ρόλο του.Οσον αφορά την ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ μετά την καταψήφιση του προέδρου της δεν έχει την ηθική νομιμοποίηση να συνεχίσει να είναι στην καρέκλα.Οταν σε καταψηφίζει το σωματείο παραιτείσαι ...

ΥΓ 1. Θαύμα αναφώνησαν οι πιστοί όταν είδαν ότι ο μήνας με τις 4 Κυριακές έγινε ξαφνικά με 6!!

ΥΓ 2. Να λες οτι αγωνίζεσαι για 8ωρο πενθημερο και να έχεις δουλεψει σχεδόν 24ωρο,διπλοβάρδια,να πληρώνεσαι 5 ρεπό το μήνα και να δουλεύεις όλες τις Κυριακές του μήνα δεν είναι καλός συνδυασμός.Απλά για την ιστορία το λέμε!!