Πέμπτη 20 Μαΐου 2021

Ανακοίνωση ΣΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ σχετικά με την άρνηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ να χορηγήσει άδεια εμβολιασμού σε όλους





ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΡΑΙΝΟΣΕ
Α.Μ. 32883
ΚΑΝΙΓΓΟΣ 6, ΑΘΗΝΑ ΤΚ: 10677
Email: septrainose2020@gmail.com

                                                                                                                 

ΑΘΗΝΑ 18/5/2021         

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Συναδέλφισσες , συνάδελφοι 

         Το σωματείο μας ΣΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ με επιστολή που απέστειλε στην διοίκηση της εταιρείας, ζήτησε να δοθεί  ειδική άδεια σε ΟΛΟΥΣ  τους εργαζομένους της , την ημέρα εμβολιασμού τους έναντι του covid 19.

    Με έκπληξη, όχι μόνο του σωματείου μας, αλλά και όλων των εργαζομένων στην εταιρεία , λάβαμε την απάντηση ότι δέχεται να λογίζεται η ημέρα εμβολιασμού ως ημέρα ειδικής αδείας με αποδοχές, ΜΟΝΟ για το προσωπικό της κίνησης και τους οδηγούς λεωφορείων, έχοντας προηγηθεί ενημέρωση του εκάστοτε Προϊστάμενου και προσκομίζοντας το πιστοποιητικό εμβολιασμού, όπως αναφέρει .

    Το ΣΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ, μόλις έλαβε το mail-απάντηση, επικοινώνησε άμεσα με την διοίκηση διαμαρτυρόμενο για την άνιση μεταχείριση μεταξύ των εργαζομένων.

Η απάντηση που μας δόθηκε ήταν ότι η εταιρία πήρε αυτή την απόφαση με γνώμονα την ασφάλεια των επιβατών !!!


Συναδέλφισσες , συνάδελφοι 

     Μετά και από αυτήν την απάντηση που μας δόθηκε αντιλαμβάνεται και ο κάθε καλοπροαίρετος ότι  η Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ συμπεριφέρεται άνισα στους εργαζομένους της, διαχωρίζοντας το, σε προσωπικό δύο ταχυτήτων...

    Με αυτή τη συμπεριφορά, που έρχεται να προστεθεί σε όλες τις προηγούμενες, η Διοίκηση αποδεικνύει εμπράκτως την εμπάθειά της σε ορισμένες ειδικότητες εργαζομένων.

     Η ασφάλεια των επιβατών, που επικαλείται η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, είναι κύριο μέλημα όλων μας, όμως το ίδιο σημαντική είναι και η ασφάλεια των εργαζομένων.

     Καλούμε την διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ να επεκτείνει την εφαρμογή της ειδικής άδειας σε όλο το προσωπικό και να σταματήσει την τακτική του διαχωρισμού των εργαζομένων  γιατί δεν είμαστε αριθμοί αλλά άνθρωποι με οικογένειες.


Το Δ.Σ   ΣΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ