Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021

Tα λιβανιστήρια του Σπίρτζη συνεχίζουν να προκαλούν



Συνεχίζουν να προκαλούν όσοι νομίζουν ότι έχουμε μνήμη χρυσόψαρου σχετικά με τα «έργα και ημέρες» του  ΣΥΡΙΖΑ για τον σιδηρόδρομο .

Προσπαθούν εναγωνίως  να παρουσιάσουν τον Σπίρτζη ως μέλος κυβέρνησης για την οποία ο σιδηρόδρομος είχε μεγάλη σημασία!!! ;;;;;;;; 

Η Μ Α Ρ Τ Ο Ν!!!!

ΓΙΑ ΑΥΤΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ  ΣΥΡΙΖΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕ  2  ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟΝ ΟΣΕ;

Από την πολύ μεγάλη σημασία που είχε ο σιδηρόδρομος για την «πρώτη φορά αριστερά»; Δηλαδή αν δεν είχε σημασία ο σιδηρόδρομος για την κυβέρνηση των γιαλατζί αριστερών  τι άλλο θα έκαναν ; Θα μας έδιναν για ομήρους στις Βρυξέλλες;

Μα καλά σε αυτό το «μαγαζάκι» στην πλατεία Κουμουνδούρου δεν υπάρχει ίχνος τσίπας;

Εξαναγκάστηκε  το 2017 ο Σπίρτζης  από την δημοσιότητα που πήρε το θέμα και άρχισε να ζητάει ΕΔΕ και έρευνες για όσα έγιναν.ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΛΛΟΥ.Τα κανάλια είχε πάρει σβάρνα και δεν ήξερε τι να πει.

Και οι καλοθελητές (για να μην πούμε τίποτα χειρότερο)   λοξοκοίταγαν και άφηναν αιχμές για το προσωπικό...ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ.

Τα ερωτήματα είναι συγκεκριμένα για το 2017  και βασίζονται σε  γεγονότα.

  1. Ο Παλαιοφάρσαλος είναι γραμμή του 1920;
  2. Οι ADTRANZ το 2017 ήταν γερασμένο τροχαίο υλικό;
  3. Τα desiro  και οι ηλεκτράμαξες όπως λέτε γιατί δεν ανταποκρίθηκαν στις καιρικές συνθήκες;
  4. Γιατί 13-1-2017  δεν υπήρχαν desiro και ηλεκτράμαξες στην Βόρειο Ελλάδα;
  5. 13-1-2017 γιατί τα  όλα αρτηριακά έγιναν με θερμικές;
  6. Έγινε η  όχι πολυεταιρική σύσκεψη παρουσία του υφυπουργού μεταφορών (Μαυραγάνης) για να υπάρχει συντονισμός;
  7. Τι έλεγε  για τον ΟΣΕ ο πρώην διευθ.σύμβουλος της ΕΕΣΣΤΥ σε ραδιοφωνικό σταθμό μετά τα γεγονότα; Κάποιοι εκτίμησαν λάθος τα καιρικά φαινόμενα-ο οργανισμός είναι κατακερματισμένος και απαξιωμένος-υπάρχει κακοδιοίκηση-αν υπήρχε μια ενιαία εταιρεία δεν θα υπήρχε κακός συντόνισμος (Αλλά οταν ακούγατε συντονισμό πουλάγατε ειρωνεία)
  8. Τι έπραξε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για  τα παραπάνω αλλά και για την συντήρηση του δικτύου;Τα ακριβώς αντίθετα φυσικά.
  9. Ξεχνάνε κάποιοι οτι επι ΣΥΡΙΖΑ θρηνήσαμε 3 νεκρους στο Αδενδρο;Τι έκανε επι χρόνια μετά το ατύχημα στο Αδενδρο η διορισμένη  από τον ΣΥΡΙΖΑ ηγεσία του ΟΣΕ; Τι έκανε  ο Σπιρτζης;(Έκοβε κορδελες σε ισόπεδες διαβάσεις ή θαύμαζε μουσαμάδες με ζωγραφισμένα εκδοτήρια;)
  10. Ποιος έλεγε σε συνάδελφο που τράβηξε τα πάνδεινα μέσα στα χιόνια « εγώ μιλάω με όποιον γουστάρω;» .....(Ακόμα περιμενει τηλέφωνο)
  11. Τι σημαίνει δεν αφήσατε αιχμές κατά των μηχανοδηγών ; Στις 12-1-2017 κάνατε τον τιμητή των μηχανοδηγών στα   και στις 13-1-2017 ποιος τα έγραψε αυτά;Μόνα τους γράφτηκαν;

Από την ιστορία του 2017 στο μυαλό όλων έχει μείνει η πρωτοφανής εμπάθεια που έδειξε το στέκι απέναντι σε μηχανοδηγούς με τα όσα δημοσίευσε στις 13-1-2017 και που απροκάλυπτα άφηνε αιχμές εναντίον τους.(Το διαβάζεις και το ξαναδιαβάζεις και σου έρχεται αναγούλα) 

 

Από την ιστορία του 2021 στο μυαλό όλων έχει μείνει το πέντε πόντους χιόνι που κυριολεκτικά γελοιοποίησε στα μάτια όλων των σιδηροδρομικών τον κλάδο της έλξης. 

Και επειδή η εμπάθεια συνεχίζεται  απέναντι σε συνάδελφο που το 2017  μίλησε σε κανάλι 

21-02-2021 

Μόνο που τώρα όσοι εργάστηκαν υπερεντατικά για να διασφαλίσουν την άφιξη της αμαξ 53 στην Αθήνα δεν βγήκαν στο ΣΚΑΙ να καταγγείλουν την κακή οργάνωση και πόσα ακόμα που θα μπορούσαν να πουν και έζησαν.

Να μας πει το σωματείο της ΠΕΠΕ τι έκανε για να προστατέψει αυτούς που εργάστηκαν υπερεντατικά και ξέμειναν στο Θριάσιο ή με τα εμπορικά στην Οινόη ή αλλού..;ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ. 

ή μήπως αυτό 

Οι μηχανοδηγοί Επέλεξαν σιωπηλά να κάνουν την δουλειά τους και να τοποθετηθεί το Σωματείο που τους εκπροσωπεί υπεύθυνα και ουσιαστικά στον δημόσιο λόγο για τα πραγματικά αίτια των προβλημάτων στον σιδηρόδρομο. Γιατί η ΠΕΠΕ έχει συνεπή στάση στα ζητήματα αυτά. 

ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΠΟΝΤΟΥΣ ΧΙΟΝΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΠΗΣ ΣΤΑΣΗ;

ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟ; 

ΤΟ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΠΟΝΤΟΥΣ ΧΙΟΝΙ ΣΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΒΟΗΘΑΕΙ;

ΥΓ.Μιλαει για τυχοδιωκτισμό ποιος; Το «νεοφώτιστο» (χαχα) μέλος του ΕΜΕΙΣ/ΑΡΚΙ στην ΓΣΕΕ που στο παραπέντε ήταν αλλού;

ΥΓ2.Για τα χιλιάδες νοικοκυριά που μείνανε χωρίς ρεύμα γιατί δεν ρωτάς το ΕΜΕΙΣ/ΑΡΚΙ στη ΓΣΕΕ; Είναι ένας εκεί που τα ξέρει καλά αυτά.....