Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Προκήρυξη εκλογών από την πλειοψηφία της ΠΕΠΕ..

Η Συριζοεξέλιξη και το δεκανίκι της αποφάσισαν την προκήρυξη  εκλογών  στο σωματείο της ΠΕΠΕ με πρόσχημα  νέες συνθήκες!!!  και αλλαγή στις ισορροπίες στο σωματείο!!!
Οι εκλογές σύμφωνα με την πλειοψηφία θα διεξαχθούν 22-23 Μαίου..Στην τοποθέτηση μας ενημερώσαμε την πλειοψηφία ότι σύμφωνα με το καταστατικό της ΠΕΠΕ  εκλογές γίνονται μετά την λήξη της θητείας του ΔΣ στα 3 χρόνια!
Απάντηση ;...Ρωτήσαμε δικηγόρο ...!!


Επειδή δεν έχουμε υποστεί  «λοβοτομή»  για να μην καταλαβαίνουμε τι συμβαίνει θα εξηγήσουμε τους  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ λόγους της προσφυγής στις κάλπες των εργοδοτικών συνδικαλιστών της ΣΥΡΙΖΟΕΞΕΛΙΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ..

Δεν έχουν απολύτως κανένα πραγματικό ενδιαφέρον για τους νέους συναδέλφους..
Αν είχαν δεν θα υπέγραφαν συλλογική σύμβαση εργασίας  με ..υποκατώτατο μισθό για τον νεο μηχανοδηγό στα 650 ευρώ μεικτά.

Σε μια προκλητική αοριστολογία και με επίκληση του εργοδοτισμού τους (που τον αποδέχονται πλέον  ανοιχτά )  οι  της πλειοψηφίας της ΠΕΠΕ απευθύνονται προς την μειοψηφία με  το ερώτημα -   «θέλετε να συνεχίσουμε εμείς οι εργοδοτικοί και οι υπηρέτες των αφεντικών να συνεχίσουμε να είμαστε στο τιμόνι της ΠΕΠΕ;»

Μα καλά  μήπως  νομίζουν ότι μας δουλεύουν ;
100 ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΘΑ ΠΑΨΟΥΝ ΑΥΤΕΣ  ΟΙ ΗΓΕΣΙΕΣ ,ΤΗΣ ΣΥΡΙΖΟΞΕΛΙΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΕΣ;
Ακόμα και  1 εκπρόσωπο αν εκλέξουν  στο ΔΣ  της ΠΕΠΕ αυτός θα συνεχίσει να είναι εργοδοτικός μέχρι το μεδούλι....

Ποια η αλήθεια πίσω από την ενέργεια των πρόωρων εκλογών;

Μα φυσικά οι συσχετισμοί στην ομοσπονδία .Αφου είδαν τα  αποτελέσματα στις εκλογές των σωματείων που έγιναν και βλέπουν τι θα γίνει περίπου στις εκλογές των σωματειων που έρχονται ,επιχειρούν να αντλήσουν το μεγαλύτερο κέρδος για τους σύνεδρους στο συνέδριο της  ΠΟΣ από την ΠΕΠΕ.
ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ...

Υγ... το αστείο είναι ότι πριν ΚΑΝ  στεγνώσει το μελάνι της προκήρυξης των εκλογών έβγαλαν και ανακοίνωση..(την είχαν έτοιμη από πριν...)
ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ  ΠΛΕΟΝ..

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ