Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Οι ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ διαλύουν την κοινωνία.Ποιοί τους στήριξαν και συνεχίζουν να τους στηρίζουν;


Η άνοδος στην εξουσία του ΣΥΡΙΖΑ υποτίθεται οτι θα έφερνε την πολιτική και οικονομική  στροφή της Ελλάδας κατά των μνημονίων και των περιοριστικών πολιτικών .
Εξαρχής  η αντιπολιτευτική τακτική του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι σε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ήταν  μέσα στο πνεύμα της  νέας σοσιαλδημοκαρατίας,της ευρωπαικής <<ψευτο-αριστεράς>> ,της στενής σχέσης με το κεφάλαιο, της συμμετοχής στην  ΕΕ και της υπακοής όλα τα μονοπώλια.
Στην υποτιθέμενη  και αόριστη σύγκρουση που ποτέ δεν ήρθε ( κάτι αναμενόμενο για εμάς) κάποιοι έσχιζαν τα μνημόνια σε προεκλογικά μπαλκόνια και μετά τα συγκολούσαν σελίδα -σελίδα  στα παρασκήνια της  θεατρικής παράστασης που έδιναν κάθε φορά μπροστά στον λαό.

Και να τα δάκρυα χαράς,και να τα Αλέξη δεν μας πρόδωσες ποτέ,και να τα ΟΧΙ στα δημοψηφίσματα και να τα ΔΝΤ go home,και να τα τέλος στο ΤΑΙΠΕΔ και στις ιδιωτικοποιήσεις..και πολλά άλλα που θέλουμε μέρες για να τα συγκεντρώσουμε...

Αυτοί που στήριξαν τον  ΣΥΡΙΖΑ για να γίνει κυβέρνηση (και να καταφέρει σήμερα να δώσει  την χαριστική βολή στον λαό και όσα εργατικά δικαιώματα απέμειναν και που δεν πρόλαβαν να διαλύσουν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ ) όταν αποχώρησαν από αυτά τα κόμματα περιορίστηκαν σε μια επιφανειακή αυτοκριτική και εντελώς λαιτ για τα πεπραγμενα τους και απλά θέλησαν να πλύνουν τις αμαρτίες τους με επαναστατικές κορώνες  και  με τα συγχωροχάρτια του ΣΥΡΙΖΑ .

Η πραγματικότητα όμως είναι οτι αφού απομύζησαν το σύστημα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ για δικό τους όφελος βολεμένοι σε θέσεις είτε πολιτικές είτε συνδικαλιστικές είτε άλλες για να μην χάσουν τα προνόμια τους απλά άλλαξαν ταμπέλα και έγιναν οι προνομιούχοι νεοαγωνιστες του ΣΥΡΙΖΑ και οι φιλόδοξοι ροζ παραγκάρχες.
Στον χώρο μας ,σε όλο τον όμιλο ΟΣΕ οι παρατάξεις που δημιουργήθηκαν από αυτή την τεκτονική κίνηση στο πολιτικό σύστημα ήταν αυτές που πριν συντηρούσαν ή που συντηρήθηκαν από το σύστημα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.Το κακό για αυτούς είναι οτι σε όποιο χώρο και να πηγαν υπογράφηκε και από ένα μνημόνιο..
Σήμερα οι δικαιολογίες και η επαναστατική γυμναστική του χθές τέλειωσαν.Και τέλειωσαν επίσημα  και με την βούλα με τον νόμο λαιμητόμο που έφερε στην βουλή η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ. Νόμο που αποτελεί και  ιστορικό κείμενο για να μας θυμίζει το τραγικό λάθος μιας ολόκληρης κοινωνίας να πιστέψει οπορτουνιστές,λαοπλάνους ,εχθρούς του λαού και προστάτες του κεφαλαίου.
Στην  κατασκευή της σφραγίδας σε αυτόν τον νόμο-ντροπή  για την ελληνική ιστορία έδωσαν χείρα βοηθείας  και συνδικαλιστικές παρατάξεις από τον σιδηροδρομικό κόσμο λες δηλαδή οι παρατάξεις του ΣΥΡΙΖΑ στον όμιλο ΟΣΕ όπως ( το ΔΙΚΤΥΟ,ΑΣΚ,ΣΥΝΕΞΕΛΙΞΗ κλπ.)
Αποτελεί πλέον ιστορική ευθύνη (31 ΜΑΙΟΥ αναμένονται οι προσφορές για το ξεπούλημα του σιδηροδρόμου)των σιδηροδρομικών η καταδίκη  αυτών των παρατάξεων σε όλες τις εκλογές σε σωματεία στο επόμενο διάστημα  και η ενίσχυση των δυνάμεων του ΠΑΜΕ  καθώς είναι οι μόνοι που απέμειναν να υπερασπίζονται τον σιδηρόδρομο και τους σιδηροδρομικούς .
Ολοι στην απεργία κατά του νόμου λαιμητόμου .
Ολοι στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ σε όλη την Ελλάδα
ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ