Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Εκδίωξη των μεταναστών από την Ειδομένη με συμμετοχή της ΠΕΠΕ!!!

Είναι πρωτοφανές για την ιστορία  των σιδηροδρομικών σωματείο  να συμμετέχει  σε τέτοια ενέργεια που θυμίζει μια από  τις πιο πικρές  εποχές  στη ιστορία  της ανθρωπότητας.
Με σχεδόν << καταδρομική>> επιχείρηση η ΤΡΑΙΝΟΣΕ με 2 αμαξοστοιχίες αποτελούμενες από 10 βαγόνια ο κάθε συρμός απομακρύνει εκατοντάδες μετανάστες από την Ειδομένη προς το εσωτερικό της Ελλάδας παρά την θελησή τους να πάνε σε χώρες της υπόλοιπης Ευρώπης.
Η ηγεσία της ΠΕΠΕ εναγωνίως και με μεγάλη προθυμία έψαχνε μηχανοδηγούς  για να κινήσουν αυτά  τα τρένα εν μέσω γενικής συνέλευσης και εν όψει της πανελλαδικής απεργιακής κινητοποίησης αύριο για να εξυπηρετήσει την διοίκηση της Τραινοσε και την πολιτική ηγεσία που δίνει εντολές εκκαθάρισης .
Ο δρόμος του μεταξιού προφανώς πρέπει να <<ανοίξει>>  μόνο για να κυκλοφορήσουν τα εμπορικά.. των πολυεθνικών αντί  να ανοίξει για τους ανθρώπους που αναζητούν ένα  καλύτερο  αύριο   σε άλλες χώρες μακριά από τους πολέμους  του ιμπεριαλισμού  .
Κροκοδείλια τα δάκρυα για τους μετανάστες πρόσφυγες της Ειδομένης  όπως  αποδεικνύεται ..
Αρον αρον  οι ενέργειες  μέσα στην νύχτα για να προλάβουν να κυκλοφορήσουν  την ημέρα  της απεργίας  με ελεύθερο το πεδίο  για γρήγορη  μεταφορά  
Αυτά  ίσως  να τα περιμέναμε από τους προηγούμενους της ηγεσίας της ΠΕΠΕ αλλά απο αυτούς που λένε οτι είναι αριστεροί σήμερα με τίποτα....

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ