Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Συνάδελφοι σιδηροδρομικοί ήρθε η ώρα του αγώνα




Ώρα για αγώνα ενάντια στους εργολάβους των κυβερνήσεων και τις κυβερνήσεις που ξεπουλάνε την δημόσια περιουσία.
''Σαν καραγκιόζης στο μπερντέ και εσύ να κλαις μικρέ λαέ '' λέει το τραγούδι...
Μετά το κείμενο των 47 σελίδων  του ελληνικού μνημονίου όπως θεωρεί η σημερινή συγκυβέρνηση ότι πρέπει να είναι αυτό δεν χωρά καμία αμφιβολία για τις πραγματικές διαθέσεις τους.
Μέτρα επί μέτρων , χαράτσια ,μισθολογικές μειώσεις ,ξεπουλήματα δημόσιας περιουσίας ,ασφαλιστικό με αυξήσεις ορίων ηλικίας και πολλά άλλα είναι το <<αναπτυξιακό μοντέλο>> που θέλει να μας πείσει οτι είναι το συγκεκριμένο κείμενο η συγκυβέρνηση και οι ενδοομιλικοί συνεργάτες τους.
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ  πάει και τελείωσε.

Το πρόγραμμα της ΔΕΘ είναι απλά το νέο Ζάππειο με τον Τσίπρα σε ρόλο Σαμαρά να ξεστομίζει όπου να'ναι και το ...ουδείς αναμάρτητος.
Η απόλυτη συνέχιση της αντιλαικής πολιτικής της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ  με αριστερή ρητορική  για τα μάτια του κόσμου που  όμως ακόμα και αυτή ξέφτισε σύντομα.
Στα δικά μας τώρα ,τα του ΟΣΕ ο τρόμος και η σύγχυση έκαναν την εμφανισή τους  στους  συνεργάτες της συγκυβέρνησης μετά την πρόταση προς τους δανειστές για ιδιωτικοποίηση ΤΡΑΙΝΟΣΕ -ΕΕΣΣΤΥ για  50 εκατ ευρώ,
Συνδικαλιστές-υποστηρικτές και τσιράκια του ΣΥΡΙΖΑ εντός ομίλου ΟΣΕ επιδόθηκαν σε εναν γιγαντιαίο αγώνα κατασυκοφάντησης -λασπολογίας-και αμφισβήτησης κειμένων προσώπων και θεσμών.
Αμφισβητούν το κείμενο των 47 σελίδων ως πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης.
Αμφισβητούν την πρόταση της ιδιωτικοποίησης του σιδηροδρόμου από την κυβέρνηση.
Απειλούν και λασπολογούν λόγω της δημοσιοποιησής του καθώς βλέπουν την καταρρευση των προεκλογικών τους ψεμάτων να έρχεται να τους πνίξει σαν τσουνάμι λαικής αγανάκτησης.
Γνωστός συριζοτσολιάς του ΟΣΕ έχει αναλάβει την εργολαβία της κατασυκοφάντησης του ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ για την δημοσιοποίηση του κειμένου των 47 σελίδων του <<αριστερού μνημονίου>>.Δεν βλέπει ότι αυτό αναδημοσιεύτηκε από το σύνολο των ελληνικών μέσων ενημέρωσης ,από τηλεοράσεως,εφημερίδων ,ραδιοφώνων και μπλογκς;Δεν βλέπει ότι όλα τα σιδηροδρομικά μπλογκ το αναδημοσίευσαν;
Κατηγορεί το ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ ως κουκουλοφόρο!!  επειδή  αντιστεκεται στην εκποίηση της δημόσιας περιουσίας και επιφυλάσσει για τον ευατό του τον ρόλο του αγωνιστή!! ενώ δίνει γη και ύδωρ στις κυβερνητικές πολιτικές και επιχειρεί με αθλιότητες το κουκούλωμα των αντιδράσεων.
Ο χαρακτηρισμός του εναντίον μας  ως νεοΚΚΕ, κατά την πρακτική των φίλων του στο κόμμα αχταρμάς που στηρίζει και συνεργάστηκαν ακόμα και με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σε λιμάνια  αλλά και τον ΟΣΕ,αλλά και  η υπόδειξη  στο σιδηροδρομικό κοινό για κρυφή ταυτότητα  στο μπλογκ ήταν αναμενόμενη και χαρακτηριστική για το πως πορεύονται  εδώ και χρόνια στο σιδηροδρομικό και συνδικαλιστικό γίγνεσθαι.
Το ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ έχει ταυτότητα έχει αρχές και δεν παρεκλίνει ούτε χιλιοστό.Στις επιθέσεις αντισταθήκαμε και με πυγμή και με ευπρέπεια.Αλλά ακόμα επιμένουν...
Εμείς θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε  για τον ενιαίο δημόσιο σιδηρόδρομο.
Είναι ώρα να ΦΥΓΟΥΝ ΤΩΡΑ αυτοί που κορόιδεψαν τους σιδηροδρομικούς αλλά και όλη την κοινωνία.
Να ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΤΩΡΑ από τις συνδικαλιστικές οργανώσεις οι συνεργάτες της κυβέρνησης,
Να ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΤΩΡΑ από εκπρόσωποι των εργαζομένων οι πρωτεργάτες της ιδιωτικοποίησης.

Είναι η ώρα για τον άλλο δρόμο.Για την λαική εξουσία.Για να σταματήσει ο κατήφορος.
Για να  σταματήσει το τσάκισμα των λαικών κατακτήσεων και δικαιωμάτων.
Για να σταματήσουν τα ξεπουλήματα.
Στάσου δίπλα στο ΠΑΜΕ .
Ενισχυσέ το με την παρουσία σου .
Αγωνίσου για το μέλλον σου και το μέλλον των παιδιών σου.
Μην ακούς την προπαγάνδα των ευρωτσολιάδων και των ενδοομιλικών συνεργατών τους .
ΣΕ ΠΟΥΛΑΝΕ και αυτοί φροντίζουν για τον ευατό τους  για την επόμενη ημέρα.
ΔΩΣΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ (ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΔΕΞΙΩΝ )

ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΩΡΑ  

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ